Δεν τα κατάφερε στο Ρυσιο ο ΜΑΣ ΑΙΣΧΥΛΟΣ

165

«Το ερώτημα δεν είναι αν θα πέσεις , αλλά αν θα σηκωθείς» . –Βινς Λομπάρτ
Και με αυτόν τον όρκο έφυγαν από το κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Νέου Ρυσίου , οι παίχτες του Μ.Α.Σ. Αισχύλου Ωραιοκάστρου , μετά τη χθεσινοβραδυνή ήττα από το Θρίαμβο Ταγαράδων με 49 – 42 , για την πρώτη αγωνιστική του Κυπέλλου Ε.ΚΑ.Σ.Θ. .
Οι γηπεδούχοι σαφώς πιο έτοιμοι και κινητικοί καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα , επέβαλαν το τέμπο τους από το πρώτο λεπτό . Κατάφεραν και έχτισαν διαφορά 7 πόντων , την οποία την κράτησαν μέχρι το τέλος . Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν σαφώς στοιχεία μίας νέας ομάδας που έχει ενθουσιασμό και αθλητικότητα , αλλά η προβληματική εικόνα τα επισκίασε όλα άρδην . Σαφώς επηρεασμένοι από την εικόνα τους , έδωσαν όρκο ότι << αν και έπεσαν , θα σηκωθούν >> και θα επιστρέψουν στην περσινή νικηφόρα εικόνα της δευτεραθλήτριας ομάδας .
Οι παίχτες του coach Παπαγιαννάκη έδειξαν ένα αρκετά ενθαρρυντικό πρόσωπο . Απείλησαν από την περιφέρεια , ήταν πιο αποτελεσματικοί από τη γραμμή των βολών και έδειξαν ότι το κύριο όπλο τους για τη φετινή δύσκολη έναρξη του πρωταθλήματος , θα είναι η πολυσύνθετη άμυνα τους .
Τον Μ.Α.Σ. ΑΙΣΧΥΛΟ ντύνει η Anthrax , ενώ χορηγοί της ομάδας είναι το northbasket.gr και ο Nikos Ioakimidis – Personal Trainer .

Αναλυτικά :

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΑΓΑΡΑΔΩΝ – Μ.Α.Σ. ΑΙΣΧΥΛΟΣ : 49 – 42 ( Τελικό σκορ ) .

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ : 8 – 5 , 21 – 16 , 35 – 32 , 49 – 42 .

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ : Χατζής , Χατζηνικολάου .

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΑΓΑΡΑΔΩΝ ( Παπαγιαννάκης ) : Σπανόπουλος , Ιωαννίδης 10 , Χαρμάνας 11 , Αργυρόπουλος 4 , Μακρίδης 7(1) , Γιαρμακόπουλος , Ματιάτος 12(1) , Τοπουζελίδης 1 , Παπαδημητρίου 4 , Κούτρης .

Μ.Α.Σ. ΑΙΣΧΥΛΟΣ ( Χαχάμης , Τσασκόπουλος ) : Προδρομίδης 3 , Τουρπεσλής Θ. 3 , Τουρπεσλής Ι. 10 , Βασιλειάδης 5 , Καλτσούνης 12(1) , Αμπατζόγλου , Βατιάνης , Παρπόρης 2 , Μπαμπατζάνης 2 , Καπασακαλής 5 .

Ρεπορτάζ : Βατιάνης Ε.