Δεμερτζής: Στόχος μας η παραμονή

472

Με το καλύτερο δυνατό τρόπο συνδύασε το ντεμπούτο του στη τεχνική ηγεσία του Αριστοτέλη Επανομής ο Απόστολος Δεμερτζής. Η ομάδα του τη Δευτέρα επικράτησε του ΕΟΣ και πήρε τεράστια βαθμολογική ανάσα.

Ο έμπειρος προπονητής μίλησε στο «Northbasket» για τη σημασία αυτής της νίκης αλλά και για τη συνέχεια που ακολουθεί: «Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί ξεκίνησα τις επίσημες υποχρεώσεις μου στο σύλλογο όπως επιθυμούσα, με νίκη. Αυτό το αποτέλεσμα μας βοηθάει βαθμολογικά αλλά κυρίως στον ψυχολογικό τομέα. Κάποια αρνητικά αποτελέσματα είχαν ρίξει το ηθικό των παικτών γι’ αυτό και η νίκη έχει τεράστια σημασία για εμάς.

Στην ομάδα είμαι περίπου μία εβδομάδα οπότε όπως είναι φυσιολογικό σε αυτό το διάστημα δεν μπορείς να αλλάξεις και πολλά πράγματα. Εκεί που επικεντρωθήκαμε κυρίως ήταν στο τομέα της ψυχολογίας. Έμεινα πολύ ευχαριστημένος από τη προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες μου και είμαι σίγουρος ότι μέσα από τη σκληρή δουλειά θα πάμε πολύ καλά. Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης».

Για την αναμέτρηση που ακολουθεί με τα ΑΚΘ Αστέρια ο Δεμερτζής δήλωσε: «Ακόμα δεν έχω δει τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζονται οι αντίπαλοι μας. Ξέρω πάντως ότι είναι ένας σύλλογος ο οποίος βασίζεται κατά βάση σε νεαρά παιδιά. Είναι μία αθλητική ομάδα που αν σου επιβάλει το ρυθμό της θα έχεις μεγάλα προβλήματα. Είναι ένα πονηρό παιχνίδι, οπότε θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι για να κερδίσουμε».

Όσον αφορά τους στόχους του Αριστοτέλη Επανομής ο κόουτς ανέφερε: «Επειδή διαθέτουμε ένα νεανικό ρόστερ και πολλά από τα παιδιά δεν έχουν εμπειρία από τη κατηγορία, βασικός μας στόχος είναι η εξασφάλιση της παραμονής. Είναι δύσκολο το πρωτάθλημα, όλα τα παιχνίδια είναι αμφίρροπα αλλά θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να τα καταφέρουμε».

 

Γιώργος Κυπραίος