Δελτίο τύπου Α.Ε Πυλαίας

674

Σας παραθέτουμε  αυτούσιο το δελτίο τύπου της ΑΕ.Πυλαίας:

Η  Αθλητική  ΄Ενωση  Πυλαίας μετά την πάροδο δύο ημερών και αφού παρακολούθησε για πολλοστή φορά με πολλή προσοχή το DVD του αγώνα Α.Ε.ΠΥΛΑΙΑΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ εκφράζει την δυσαρέσκεια της για την διαιτησία των κκ ΚΟΥΤΣΙΟΥΜΑΡΗ και ΚΟΙΜΤΖΟΓΛΟΥ .

Κατά παγία αρχή της Αθλητικής  ΄Ενωσης  Πυλαίας είναι να αποφεύγει να σχολιάζει παρουσίες και εν γένει συμπεριφορές διαιτητών ,όσο και αν αυτές στρέφονται εις βάρος της.

Δεν θα μπούμε στην διαδικασία απομόνωσης φάσεων και καταστάσεων στις οποίες η ομάδα μας αδικήθηκε κατάφωρα και δεν το κάνουμε γιατί σε κάθε αγώνα οποιοσδήποτε διαιτητής θα μπορούσε να υποπέσει σε ανθρώπινο λάθος προς την μία ή την άλλη κατεύθυνση .

Απαγορεύουμε όμως από οποιονδήποτε να αφαιρεί το όποιο δικαίωμα που έχουμε μέσα στο γήπεδο για την νίκη με τις αποφάσεις του ,που πιστεύουμε ότι είναι μόνο απλά λάθη και όχι κάτι καθορισμένο εκ των προτέρων.

Επειδή λοιπόν πιστεύουμε ότι οι κκ ΚΟΥΤΣΙΟΥΜΑΡΗΣ (για δεύτερη φορά μετά από τον αγώνα της ομάδος μας με την Αναγέννηση Ν.Ρυσίου )και ΚΟΙΜΤΖΟΓΛΟΥ  με τις αποφάσεις τους και την εν γένει συμπεριφορά τους από το 1ο λεπτό του αγώνα καθόρισαν τον νικητή παρακαλούμε όπως τουλάχιστον μέχρι το τέλος της περιόδου να μην ορισθούν σε αγώνες των ομάδων μας  .

Υ.Γ. Η απόφασή μας να μην καταγράψουμε φάσεις και γεγονότα πιστεύουμε ότι δεν θα θεωρηθεί ως αδυναμία , αλλά άποψη .Άλλωστε είναι στην διάθεση του οποιουδήποτε ενδιαφερόμενου το DVD του αγώνα με καταγεγραμμένα όλα τα γεγονότα