Δελτίο τύπου του Ολυμπιακού Βόλου για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ για την Α1 γυναικών

670

Αναλυτικά τι αναφέρει το Δελτίο τύπου του Ολυμπιακού Βόλου για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ που θα γίνει την Κυριακή 4 Μαρτίου για της Α1 γυναικών.

“Την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018 και ώρα 12.00 στο ΕΑΚ Βόλου θα διεξαχθεί ο αγώνας του Ολυμπιακού Βόλου με τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης για την 17 η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Γυναικών . Η ομάδα μας μετά τη νίκη με τις Εσπερίδες Καλλιθέας θέλει να πετύχει ακόμη μια νίκη που θα τη φέρει πιο κοντά στο στόχο της παραμονής .

Η ομάδα του ΠΑΟΚ έχει αξιοζήλευτη πορεία στο πρωτάθλημα και στον αγώνα του Α΄ Γύρου είχε επιβληθεί της ομάδας μας με σκορ 83-70 . Στη προσπάθεια που θα καταβάλουν αθλήτριες , προπονητές και Διοικούσα Επιτροπή θέλουμε τη συμπαράσταση των φίλων μας , όπως και στον αγώνα με τις Εσπερίδες όπου βοήθησαν σημαντικά ώστε να καταφέρουμε αρχικά να επανέλθουμε από το -10 , να ισοφαρίσουμε στον κανονικό αγώνα και να κερδίσουμε στην παράταση.

Είμαστε βέβαιοι ότι ακόμη περισσότεροι φίλαθλοι θα ανταποκριθούν στο κάλεσμα μας , ο κόσμος μας είναι η κινητήριος δύναμη , το χειροκρότημα του και οι ιαχές του είναι αυτά που δίνουν δύναμη σε όλους όσοι είμαστε δίπλα της για να καταφέρουμε να πετυχουμε τους στόχους μας . Όλες οι παίκτριες θα είναι στη διάθεση του προπονητή μας και του συνεργάτη του , ελπίζουμε να έχουμε κοντά μας και την Αναστασία Γαλιατσάτου που έλειψε λόγω γρίπης από τον αγώνα με τις Εσπερίδες , τα κορίτσια γνωρίζουν την κρισιμότητα του κάθε αγώνα από εδώ και πέρα και θα αγωνιστούν για το αποτέλεσμα που θα μας
δώσει δικαίωμα στο όνειρο της κατάκτησης του στόχου μας .

Στον αγώνα θα υπάρχει οικονομική ενίσχυση 5 ευρώ και 3 ευρώ για γυναίκες , φοιτητές και μαθητές άνω των 15 ετών ενώ θα ισχύσουν τα εισιτήρια διάρκειας . Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας GOLD θα εισέρχονται από την ίδια είσοδο αλλά θα ακολουθούν τις υποδείξεις των ανθρώπων του Ολυμπιακού Βόλου προκειμένου να εισέρχονται στον ειδικά διαμορφωμένο , γι΄αυτούς , χώρο. Στον αγώνα , όπως και σε όλους τους αγώνες , τόσο των γυναικών όσο και των ανδρών , έχουν κληθεί τα παιδιά των ακαδημιών , που δίνουν ιδιαίτερο χρώμα στην κερκίδα”.