Δήλωσεις του κοουτς Σπύρου Παγκούτσου για την επιτυχία των κορασίδων

148

Μία δύσκολη χρονιά και απαιτητική έφτασε στο τέλος με την 4η θέση στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΘ στις κορασίδες. Μπορεί να υπάρχει μία απογοήτευση αυτήν την στιγμή επειδή δεν καταφέραμε να μπούμε στα μετάλλια αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε το που έχουμε φτάσει, τι έχουμε καταφέρει και από πού ξεκινήσαμε. Είμαστε μία ομάδα με αθλήτριες από την γειτονιά μας, μία ομάδα με κορίτσια που ήρθαν κοντά μας είδαν το άθλημα της καλαθοσφαίρισης και το αγάπησαν, αγάπησαν την ομάδα. Το τμήμα των κορασίδων λειτουργεί εδώ και 5 χρόνια μ αυτά τα κορίτσια, τις πρώτες χρονιές τα κορίτσια μας πάλευαν για μία ή δύο νίκες και φέτος Πήραμε μέρος στο F4 της Θεσσαλονίκης και θέλω να πιστεύω ότι για πρώτη συμμετοχή μας δείξαμε ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο.
Είμαι περήφανος για τα κορίτσια μου, πάλεψαν θυσίασαν πράγματα και τα κατάφεραν.
Θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ όλες τις αθλήτριες μου που αγωνίστηκαν στο τμήμα των κορασίδων: Αγγελακίδου, Μαδίτση, Γεωργιάδου, Χαιτίδου, Δαμιανίδου, Τσινού, Τσολακίδου, Θεοδώρου, Σίσκου, Σαλμανλή, Χατζηδημητρίου, Σμιάρη, Παπαδοπούλου, Λιαρμακοπούλου, Μπεκίρι, Σίσκου Κ και Σίσκου Α.
Κορίτσια ακόμη μία χρονιά με κάνατε περήφανο. Επίσης Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς για την εμπιστοσύνη και την διαρκεί στήριξη σ όλη την χρονιά καθώς και το Δ.Σ της ομάδας , επίσης και τις αθλήτριες του τμήματος Νεανίδων μας που σε κάθε αγώνα ήταν εκεί εμψυχώνοντας τις συναθλήτριες τους.
Κορίτσια το μέλλον σας ανήκει συνεχίστε να το δημιουργείτε. We made 4 this.