Δέκα στα δέκα και άνοδος για τον Μακεδονικό Λητής

541

Νίκη και δέκα στα δέκα για τον Μακεδονικό Λητής που κέρδισε δύσκολα στη Μίκρα την πολύ καλή ομάδα του Βελλερεφόντη με 65-60 και σφράγισε ουσιαστικά την άνοδο στην Γ1.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι σε όλη τη διάρκειά του και οι δυο ομάδες εναλλάσονταν στην πρωτοπορία στο σκορ. Πότε ο Μακεδονικός με τους Παπαδόπουλο Σ. Και Τανατσίδη και πότε ο Βελλερεφόντης με τους Παπαγεωργίου και Δούνα έπερναν το προβάδισμα αλλά οι αντίπαλοι είχαν πάντα την απάντηση.

Τελικά όλα κρίθηκαν στις τελευταίες δυο επιθέσεις που ο Δημήτρης Ονταμπάσογλου έδειξε την κλάση του και στη μια έφτιαξε μια φάση πάρε-βάλε για τον εξαιρετικό Βαγγέλη Καλιφούλη και στην άλλη έφτασε μέχρι το καλάθι και σφράγισε τη δίκαιη τελικά νίκη του Μακεδονικού.

Από τους γηπεδούχους πάρα πολύ καλός ο Δούνας, ο Παπαγεωργίου και ο Κανελλίδης ενώ από τους νικητές ξεχώρισαν οι Καλιφούλης, Ονταμπάσογλου και Παπαδόπουλος Σοφοκλής αλλά και ο πολύ καλός Χατζηαντωνίου Γ. στην άμυνα

Δεκάλεπτα: 19-19, 35-32, 47-47, 60-65  Διαιτητές: Ζαγοράκης, Σπυριάδης

ΒΕΛΛΕΡΕΦΟΝΤΗΣ (Γεωργικόπουλος): Τσακαλαϊδης, Ζωγραφίδης 4, Πατρούδης 7(1), Καπετανάκης 6(2), Παπαγεωργίου 12, Δούνας 17(2), Κανελλίδης 7(1), Χρυσοχοίδης, Τζαμτζής, Μπερδάνης 5, Δήμου, Κώστας 2.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΛΗΤΗΣ (Τσαλιγόπουλος): Παπαδόπουλος Σο. 10, Χατζηαντωνίου Γ. 7(1) , Ζαμπούλης 3(1), Καλιφούλης 14(2), Χατζηαντωνίου Α., Μανιός Χ. 6, Μανιός Ε., Ονταμπάσογλου 16, Τανατσίδης 9(1), Πλακίδας, Παπαδόπουλος Στ.