Γ2: Νίκη για τον Αστέρα Κουκλουτζά-«Φωνάζει» για τη διαιτησία ο Φιλοκτήτης

614

Με το ροζ φύλλο “απέδρασε” από το κλειστό της Ευκαρπίας ο Αστέρας Κουκλουτζά επικρατώνας του Φιλοκτήτη με 46-57.

Από την πλευρά τους οι άνθρωποι του Φιλοκτήτη δεν έκρυψαν τα παράπονά τους για τη διαιτησία του αγώνα αναφέροντας στην ιστοσελίδα της ομάδας: “Με μια άκρως επιθετική διαιτησία στο 3ο-4ο δεκάλεπτο η ομάδα μας υπέκυψε στη μαχητικότητα του Αστέρα και στα σφυρίγματα των διαιτητών και χάθηκε το 4ο κατά σειρά παιχνίδι για την ομάδα μας με 46-57.

Μόνο στο 1ο ημίχρονο παίχτηκε μπάσκετ, μιας και το δεύτερο επισκιάστηκε από τα σφυρίγματα των διαιτητών, που ήταν εις βάρος της ομάδας μας, στο 3ο δεκάλεπτο τα ομαδικά φάουλ ήταν 11-3 και στο 4ο δεκάλεπτο 10-1, φυσικά εις βάρος της ομάδας μας.

Δεν έφτανε αυτό στο τέλος του παιχνιδιού ο Α’ διαιτητής επιτέθηκε στον προπονητή και σε μέλος του ΔΣ της ομάδας μας, απειλώντας ότι θα κάνει αναφορά στο φύλλο αγώνα… Συγκεκριμένα ο Coach της ομάδας είπε, απευθυνόμενος στο μέλος του ΔΣ, “Πλήρωσε να τελειώνουμε, για να φύγουμε”, η διαιτητής Α’ επιτέθηκε λόγω ότι παράκουσε όπως ισχυρίστηκε και φώναζε “Δεν θέλουμε τα λεφτά σας” και διάφορες αηδίες…

1ον οι κοπέλες της γραμματείας δεν φταίνε σε τίποτα να μην πληρωθούν, 2ον ο Β’ διαιτητής επίσης, 3ον η ομάδα μας από την ημέρα που ενεργοποιήθηκε , ήταν, είναι και θα είναι τυπική…

Περαιτέρω παρακαλούμε θερμά την διοργανώτρια αρχή να σταματήσει να την ορίζει στα παιχνίδια μας, γιατί είναι επικίνδυνη για την σωματική και την ψυχική μας υγεία. Δεν ανεχόμαστε την ειρωνεία της και την επιθετικότητα που βγάζει εις βάρος της ομάδας μας.

Επειδή έχουμε αξιοπρέπεια, σε περίπτωση που ξανά οριστεί η συγκεκριμένη κυρία, σε παιχνίδι της ομάδας μας (τουλάχιστον εντός έδρας), εμείς θα αποχωρήσουμε από το παιχνίδι και ας μηδενιστούμε… Πιο κάτω δεν πάει η κατηγορία αλλά αν ανεχθούμε τις προσβολές, θα πάει πιο κάτω η αξιοπρέπεια μας”.

Δεκάλεπτα: 11-16, 30-33, 39-41, 46-57. Διαιτητές: Χατζίδου, Μιμηκόπουλος.

Φιλοκτήτης (Οταμπασίδης Μ.): Ξενόπουλος 4(1), Σοφιανίδης 3(1), Μηνασίδης 12 (1), Γκάζος 16 (2), Λάτσιος, Χοπτερίδης 4, Βαφειάδης 2, Σταυρίδης, Δασκάλογλου 2, Καραδήμος 2, Ζαχαριάδης.

Αστέρες ΑΣ Κουκλουτζά (Στανιτσόπουλος): Σταυρόπουλος 2, Χατζηβρέττας 2, Σιδεράς Γ. 3, Σιδεράς Θ., Χαρτοματσίδης, Στασινόπουλος 15 (1), Παπαδόπουλος, Σταμπολίδης 10, Τολούδης, Κναπεκ 13(1), Τσεκμεκίδης 5, Σέββας 4.