Γ2: Νίκη για Μάρκο Μπότσαρη

508

Σε ένα παιχνίδι που αναμενόταν ντέρμπι, καθώς αγωνίστηκαν οι δύο αήττητες ομάδες του έκτου ομίλου, ο Μάρκος Μπότσαρης πήρε μία εύκολη νίκη επί του Ατρόμητου Τριαδίου με 75-53.

Οι γηπεδούχοι είχαν την ατυχία να μην έχουν διαθέσιμο τον μαέστρο της ομάδας Νίκο Φωτιάδη. Επίσης, ο σούτινγκ γκαρντ και αρχηγός της ομάδας Νέδας Μανώλης κατάφερε τελευταία στιγμή να συμμετάσχει, καθώς επέστρεψε απο έναν τραυματισμό που τον αφήσε εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να εναλλάσονται στο σκορ στα πρώτα τρία λεπτά. Στην συνέχεια, η ομάδα του Μάρκου Μπότσαρη εκμεταλεύτηκε την υπεροχή της κάτω από το καλάθι, με τους Παπαιωάννου-Παπασιώπη να κάνουν ότι θέλουν αλλά και τον Παπαδάκη άξιο συμπαραστάτη από την περιφέρεια, κατάφεραν να πάρουν τη διαφόρα των 20 πόντων με την λήξη του δεύτερου δεκαλέπτου. Στο τρίτο και στο τέταρτο δεκάλεπτο, ο Μάρκος Μπότσαρης απλώς ήλεγχε το παιχνίδι ανεβάζοντας την διαφορά μέχρι και τους 28 πόντους. Από την γηπεδούχο ομάδα δεν υστέρησε κανείς.

Ο Ζηκούλης από την θέση του πλέι μέικερ οργάνωσε άριστα την ομάδα, ο Γεωργίου ήταν βράχος στην άμυνα και άφησε άποντο τον προσωπικό του αντίπαλο, ο Παρούσης κατάφερε να έχει το μυαλό του στο παιχνίδι και να βοηθήσει την ομάδα με πολλά επιθετικά και αμυντικά ριμπάουντ, οι Τζάρος και Ιωσήφ έδειξαν την ποιότητα τους στα λίγα λεπτά που αγωνίστηκαν. Τέλος ο Νέδας παρά το γεγονός ότι έπαιξε χωρίς να έχει κάνει  προπόνηση για τρεις εβδομάδες βοήθησε τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά.

Τα δεκάλεπτα:   21-11,  43-23,  54-31, 75-53.

Μάρκος Μπότσαρης (Κανάβης): Παπασιώπης 23, Τζάρος, Γεωργίου, Παρούσης 3, Νέδας 8, Παπαδάκης 14(2), Ιωσήφ, Παπαιωάννου 23, Ζηκούλης 4.

Ατρόμητος Τριαδίου (Μαυρίδης): Τσαχουρίδης Πετρ. 7, Τσαμπαρλής, Τζίκος 8, Σπίθας 5, Κουμαλάς 3, Τσαχουρίδης Παν. 2, Ζέκας 8, Μαντής , Ντίντας 19, Ζαχαριάδης 1 .