Γ2: Ιδανικό φινάλε για τον Θερμαϊκό

299

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε τις υποχρεώσεις του για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ο Θερμαϊκός, επικρατώντας με 43-61 του ΠΑΟΚ Κυμίνων/Μαλγάρων.

Το νωθρό ξεκίνημα των “σιδηροδρομικών” σε συνδυασμό με το δυναμικό της ομάδας των Κυμίνων στην πρώτη περίοδο, προϊδέασαν για ένα οριακό παιχνίδι. Κάτι που όμως δεν επαληθεύθηκε, αφού από το δεύτερο δεκάλεπτο κι έπειτα οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν ταχύτητα και ρυθμό ενώ αποδίδοντας ανά διαστήματα έξοχο μπάσκετ, εξασφάλισαν μια διαφορά ασφαλείας την οποία και διατήρησαν στο υπόλοιπο του αγώνα

Για τον “Μουσικογυμναστικό” ξεχώρισε για ακόμη μια φορά ο Αλέξης Κωτσάκης ο οποίος ηγήθηκε και στο σκοράρισμα, ενώ δυναμική σε άμυνα κι επίθεση ήταν η παρουσία του Τάσου Αλβανού. Έτσι το σύνολο του Δημήτρη Νέτα έδωσε την τελευταία του… “παράσταση” για τον Α’ όμιλο (ρεπό την τελευταία αγωνιστική), δίνοντας συνάμα και τα διαπιστευτήριά του ενόψει των “μαχών” για τον υπερπρωταθλητή της Γ2 αλλά και της επόμενης σεζόν.

Δεκάλεπτα: 12-14, 20-37, 36-51, 43-61. Διαιτητές: Κατούδης, Καλφόπουλος.

ΠΑΟΚ (Κουτρούτσιος): Μυλωνάς 5, Μπένας 10(2), Κανάκας 2, Κυανίδης Φ., Κόκκος 8(2), Χουρίδης, Σταμάτης 12(2), Τσάτσος 4, Κυανίδης Σ. 2, Φίκατας.

Θερμαϊκός (Νέτας): Κωτσάκης 21, Οικονόμου 7, Αλβανός 8, Πολυμέρου 7, Χατζηαποστολίδης 2, Αγγελόπουλος 10(1), Γκρεκίδης 6.