Γ2: Εκτός έδρας νίκη για τον ΑΣ Αστέρες

440

Με έκτος έδρας νίκη συνέχισε ο ΑΣ Αστέρες στην 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Όπως αναφέρεται στην σελίδα των νικητών: “Η ομάδα έδειξε πολύ καλό πρόσωπο στο ξεκίνημα του αγώνα με 10-0 σερί. Δυστυχώς η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη γιατί η γηπεδούχος ομάδα έκανε και το δικό της 10-0 ισοφαρίζοντας το σκορ.

Παρά τις σημαντικές απουσίες που είχε η ομάδα μας, παίζοντας πολύ καλό μπάσκετ για το μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, κερδίσαμε σχετικά εύκολα το ματς. Ήμασταν πιο πλήρης ομάδα σε σχέση με τον αντίπαλο και παίζοντας γρήγορο μπάσκετ με πολλούς αιφνιδιασμούς κουράσαμε τον αντίπαλο μας αναγκάζοντας του να παίξει άμυνα ζώνης σχεδόν όλο το ματς.

“Ομάδα” που παίζει ομαδικά και όχι ατομικά μονό κέρδος θα έχει… Πολύ σκληρό παιχνίδι από τους αντίπαλους με πολλά αντιαθλητικά και τεχνικές ποινές, συνοδεύτηκε με την αποβολή του Αδαμου (#16) της γηπεδούχο ομάδας που επιτέθηκε στον Α’ Διαιτητή. Βεβαίως και κρατήθηκε το δελτίο του”.

Δεκάλεπτα: 14-18, 23-33, 38-47, 47-64. Διαιτητές: Τόμας, Καλφόπουλος.

ΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΣΥΚΕΩΝ (Γκοτζαμανης) Δομουχτσης, Πανίδης 2, Αραμπατζογλου, Γούσης, Αδαμου, Τουμπελης 4, Χρυσανθόπουλος 8(1), Καραϊδης 7, Γιαλαμας 2, Διβίδης 9, Κωλεττης 15 (3).

ΑΣ ΑΣΤΕΡΕΣ (Ταξιλταρίδης) Ζαχαράκης 4, Κυρμανίδης 3(1), Γαβρίδης, Δαλακιουρίδης 8(1), Πλυτας 3, Κουμπουρέλος 2, Σερμπέζης 14, Σπανός 4, Μετόκης 2, Μπουλοκωστας 5(1), Καλαμπούκας 16, Πούρναρης 3.