Μ.Μπότσαρης-Βελλερεφόντης

601

Σε ένα παιχνίδι που ήταν ντέρμπυ για τουλάχιστον 35 λεπτά η γηπεδούχος ομάδα του Μάρκου Μπότσαρη κατάφερε να επιβληθεί του Βελλερεφόντη. Η αρχή του παιχνιδιού βρήκε τον Μάρκο Μπότσαρη πίσω στο σκορ με 11-20 αλλά με σφιχτή άμυνα και καλύτερες επιλογές στην επίθεση κατάφερε να ισοφαρίσει στο τέλος του ημιχρόνου σε 27-27. Στην τρίτη περίοδο οι δύο ομάδες εξακολούθησαν να συμβαδίζουν στο σκορ και έκλεισαν το δεκάλεπτο και πάλι ισόπαλες με 43-43. Κάπου εκεί όμως η ομάδα του Μάρκου Μπότσαρη κατάφερε με αιφνιδιασμούς και κάποια μακρινά σουτ που βρήκαν τον στόχο να σπάσει την άμυνα ζώνης του αντιπάλου και να χτίζει μια διαφορά που προς το τέλος του αγώνα έφτασε τους 13 πόντους. Η επικράτηση πάντως ήρθε πολύ πιο δύσκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ καθώς επρόκειτο για ένα κλειστό παιχνίδι με δυνατές άμυνες και πολλές εναλλαγές στο σκορ. Αξίζει να σημειωθεί ότι στα μέσα περίπου του δεύτερου δεκαλέπτου ο αρχηγός του Μάρκου Μπότσαρη, Μ. Νέδας αποχώρησε τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο και η συμμετοχή του στα επόμενα παιχνίδια είναι αμφίβολη. Η ομάδα του Μάρκου Μπότσαρη έφτασε τις τρείς νίκες σε τέσσερα παιχνίδια και ατενίζει πλέον την συνέχεια με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Τα δεκάλεπτα 11-20, 27-27, 43-43, 64-54. Διαιτητές: Κατσώνης, Κουκουλεκίδης Β.

ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗΣ ΜΑΣ (Μιχαλόπουλος) : Τζάρος 5, Γεωργίου, Παρούσης 11, Παπαζιάν 5, Γκουτζαμάνης , Μπάκας, Καρκαλέτσης 20(1), Ζικούλης 13(2), Νέδας 10(1).

ΒΕΛΛΕΡΕΦΟΝΤΗΣ Ο ΑΣ (Βουδούρης) : Αναγνωστόπουλος 17(2), Πατρούδης 3(1), Μπουφίνας, Χασαπόγλου 2, Καρακώστας 18(2), Τικπασανόγλου 6, Πουναρίδης 4, Γεωργικόπουλος, Παπαγεωργίου 2, Ζαπαρίτας 2.