Γ2: Δεύτερη σερί νίκη για τους Αλιγάτορες

415

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους πέτυχαν οι Αλιγάτορες Καλαμαριάς απέναντι στην ομάδα της Ε.Α.Α.Θ. την οποία και κέρδισαν με 33-49.

Το παιχνίδι σε όλη την διάρκεια του ήταν κλειστό και τον πρώτο λόγο είχαν οι άμυνες. Στο πρώτο ημίχρονο καμία ομάδα δεν ξέφυγε στο σκορ αν και οι Αλιγάτορες είχαν το προβάδισμα στο μεγαλύτερο μέρος του.

Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν αυτό που έβγαλε τον νικητή στο παιχνίδι. Καθώς οι Αλιγάτορες με τρομερή άμυνα, που τους έδωσε εύκολα καλάθια στο ανοιχτό γήπεδο, κατάφεραν να παγιώσουν την διαφορά πάνω από τους δέκα πόντους. Τα εύκολα καλάθια τους ξεμπλόκαραν και στην αντιμετώπιση της άμυνας ζώνης όπου κατάφεραν να σημειώσουν μερικά δύσκολα σουτ.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο η διαφορά δεν έπεσε ποτέ κάτω από τους δώδεκα πόντους πράγμα που έκανε τους προπονητές να δοκιμάσουν κάποια σχήματα και να χρησιμοποιήσουν όλους τους παίκτες τους.

Ντεμπούτο για την ομάδα των Αλιγατόρων πραγματοποίησαν οι Πολίτης, Μακρής και Δασκάλου που βοήθησαν την ομάδα στην κατάκτηση της δεύτερης νίκης.

Δεκάλεπτα: 12-13, 20-21, 25-38, 33-49.

Αλιγάτορες Καλ. (Παπαρήγας): Πολίτης, Μαρτινίδης 5, Μοσχούλας 4, Κουγιουμτζής, Κουίδης 1, Χατζόπουλος Ζ. 12(2), Σίβης 6, Χριστοφίδης 5(1), Χατζόπουλος Δ. 11, Δεληγιαννίδης 5, Μακρής, Δασκάλου.