Γ2: Ήττα στο τέλος για τον ΑΟ Μεσημβρίας

225

Την ήττα με 53-68 από τον Αξιό Ανατολικού γνώρισε χθες (08/11) το βράδυ ο Α.Ο. Μεσημβρίας. Έχοντας έναν καταπληκτικό Σιούνη που πέτυχε συνολικά 41 πόντους με δύο τρίποντα και με εξαιρετικά ποσοστά ευστοχίας η φιλοξενούμενη ομάδα ήταν καλύτερη από τον Α.Ο.Μ. και κέρδισε δίκαια. Το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα καθώς οι δύο ομάδες βάδιζαν πόντο-πόντο και η διαφορά προέκυψε στα τελευταία δύο λεπτά.

Σχετικά με την αναμέτρηση στην ιστοσελίδα του ΑΟΜ αναφέρεται: “Ιδιαίτερα αρνητικοί ήταν οι διαιτητές της αναμέτρησης Διβολή και Καλαμάρας που εκτός από την πολύ κακή απόδοσή τους ήταν προκλητικοί απέναντι στους γηπεδούχους. Πιο συγκεκριμένα ανέχθηκαν το σκληρό παιχνίδι των παικτών του Αξιού, τις ακατανόμαστες βωμολοχίες από ορισμένους, ενώ ήταν ιδιαίτερα αυστηροί αντίστοιχα στους παίκτες του Α.Ο. Μεσημβρίας. Το χειρότερο όλων όμως ήταν ότι η κυρία Διβολή ζήτησε να πληρωθεί στο ημίχρονο προκαλώντας δυσμενή σχόλια. Άσχημη ήταν και η εικόνα ορισμένων φιλάθλων των φιλοξενουμένων που νόμιζαν ότι βρίσκονταν σε αλάνα και έβριζαν χυδαία. Αφήνουμε για το τέλος την απαράδεκτη για αθλητή συμπεριφορά του αθλητή Λιακόπουλου που έβριζε τους παίκτες που ήταν στον πάγκο του Α.Ο.Μ. μπροστά στα μάτια των διαιτητών που προφανώς φοβούμενοι τους αγριεμένους φιλάθλους από το Ανατολικό τον άφησαν ατιμώρητο”.

Δεκάλεπτα: 8 – 12, 27 – 28, 43 – 43, 53 – 68. Διαιτητές: Διβολή, Καλαμάρας.

Α.Ο. ΜΕΣΗΜΒΡΙΑΣ (Γιαννάκαρος): Μπρούσαλης 4, Χατζηαποστόλου, Χουρμουζηίδης 4, Ζυρίδης, Κιουρσίδης 19 (2), Αλμασίδης 11, Θεοδωρίδης 2, Ηλιού 2, Χασαπίδης, Στάμογλου 2, Χριστοφής 3, Οικονομάκος 6.

ΑΞΙΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ (Γρουμπούσιανης): Καραδουλαμάς, Περοντζής, Λιακόπουλος 14 (2), Καλημάνης 1, Πηγαδάς 2, Κεχαγιάς, Παναγιώτου, Σαλαμπάσης, Κυρτζαλιώτης 8, Σιούνης 41 (2), Κοντάκης, Ζάχος.