Γ1:Πρωταθλήτρια η Νίκη Νεοχωρούδας

595

Στους αγώνες κατάταξης για τον πρωταθλητή σε όλους τους ομίλους της Γ’ κατηγορίας η Νίκη Νεοχωρούδας στέφθηκε πρωταθλήτρια καθώς κέρδισε Προποντίδα και ΑΕ Ν.Κρήνης.
Η ΕΚΑΣΘ τίμησε μετά το τέλος του αγώνα τις ομάδες με μετάλλια για την δεύτερη και τρίτη θέση Ν.Κρήνη και Προποντίδα, και με το Κύπελλο πρωταθλητή την Νίκη Νεοχωρούδας. Η προπονήτρια της Νίκης, Τάνια Μπουγιουκλή δήλωσε: Σήμερα την ημέρα των γενεθλίων μου συμπλήρωσα στον  χώρο του μπάσκετ αισιως 30 χρονια ως αθλήτρια και προπονήτρια. Είναι μια απο τις πιο ωραίες εμπειρίες, που εχω ζήσει καθώς βλέπω τους αθλητές μου χαρούμενους μετά απο επίπονη προσπάθεια μηνών να στέφονται πρωταθλητές. Στα οκτώ χρόνια της προπονητικής μου πορείας, είναι η πέμπτη άνοδος, αλλά φέτος ένοιωσα ιδιαίτερη συγκ’ινηση λόγω καταστάσεων και προσωπικοτήτων που είχα στην ομάδα.
Κάναμε μια αρκετά καλή πορεία, 23 αγώνες χωρίς  ήττα,και ετσι πετύχαμε τον στόχο μας που είχαμε βάλει στην αρχή της σεζόν. Ευχαριστώ την διοίκηση και τους αθλητές μου για την αξιόλογη προσπάθεια τους, την πειθαρχία που τους διακρίνει,αλλά  και το ήθος τους. Ευχαριστώ ονομαστικά τον αρχηγο της ομάδας Παπακώστα Μπάμπη,Χρονόπουλο Χρήστο, Τίκα Στέργιο, Δαμίγο Γιάννη, Κυρμό Αντωνη, Κοτανίδη Ακη, Μιχαηλίδη Μάκη,Παντελίδης Γιώργος, Ζητάκη Παυλο, Θεοδωρίδη Μάριο.