Γ1:Με νίκη ξεκίνησε του αγώνες κατάταξης η ΑΕ Ν.Κρήνης

600
Με νίκη ξεκίνησε τους αγώνες κατάταξης για τις θέσεις 1-3 η ΑΕ Ν.Κρήνης επικρατώντας της Προποντίδας με 50-53.Έτσι ο επόμενος αγώνας με τη νίκη Νεοχωρούδας θα κρίνει και την πρώτη θέση.
Η ιστοσελίδα της ομάδας αναφέρει: Ξεκινώντας  το 10 δεκάλεπτο ήταν  αναγνωριστικό, η μεγάλη αστοχία  και το σκληρό παιχνίδι (πολλά χτυπήματα που δεν δινόντουσαν φάουλ σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού) από την ομάδα της Προποντίδας έκανε το σκορ πολύ χαμηλά 4-9 υπέρ της ομάδας μας. Στο 20 δεκάλεπτο το παιχνίδι άρχισε να αλλάζει όψη σπάζοντας την δυστοκία που υπήρχε στο πρώτο δεκάλεπτο.  Στην 3η περίοδο η διαφορά πήγε μέχρι και τους 13 πόντους υπέρ της ομάδας μας με σκορ 28 – 41.
Ξεκινώντας το 4ο δεκάλεπτο η διαφορά πήγε στους 17 πόντους και όλα έδειχναν ότι θα κυλήσουν ομαλά για την ομάδα μας παίρνοντας την πολυπόθητη νίκη, αλλά λογαριάζαμε χωρίς τον ξενοδόχο. Η ομάδα της Προποντίδας είχε άλλη άποψη με σημαντικό σύμμαχο την διαιτησία αλλά και κάποια λάθη της δικής μας ομάδας (φανερό ότι οι παίχτες ήταν επηρεασμένοι από το πάρα πολύ σκληρό παιχνίδι της αντιπάλου ομάδας, το επέτρεπε η διαιτησία) ξεκίνησε να κάνει την ανατροπή. Φτάνοντας στο τέλος του παιχνιδιού και να απομένει μισό λεπτό ακόμη, το παιχνίδι κρεμόταν σε μία κλωστή 48 – 49. Δυο βολές για την ομάδα μας , η πρώτη χάνεται, η δεύτερη μπαίνει όμως και το σκορ πλέον  48-50. 17″ και η μπάλα στην κατοχή της Προποντίδας κάνοντας επίθεση ισοφαρίζει σε 50 – 50 και απομένουν 7 δεύτερα. Η μπάλα στα χέρια του αρχηγού Κώστα Βασιλειάδη δίνει πάσα μέσα στο καλάθι στον Άγγελο Κούτο και αυτός με την σειρά του βγάζει έξω στη γραμμή τριπόντου στον ελεύθερο Δημήτρη Μανιάτη. Αυτός με την σειρά του στα 3.5″ «βγάζει την περόνη και ρίχνει  την βόμβα». 50-53, με 2.4 “να απομένουν η ομάδα της Προποντίδας κάνοντας ένα σουτ από πολύ μακριά δεν κατάφερε να σκοράρει κι έτσι το παιχνίδι τελείωσε εκεί.
Δεκάλεπτα: 4-9 , 18-24, 28-41, 50-53
ΑΕΝ Κρήνης: Βασιλειάδης 4, Μανιάτης 15, Πάππας 5, Φαΐτατζής 2,Ρέμπελος 14, Κούτος 13, Κυριζόπουλος,  Εκίζογλου, Τρουμπούνης, Κοσμάς.  
Με αυτόν τον χιτσκοκικό τρόπο η ομάδα μας έφτασε στην 23 συνεχόμενη νίκη της. Μεγάλο μπράβο σε όλη την ομάδα και τον προπονητή για μια ακόμη φορά έδειξαν ότι μπορούν να αντεπεξέλθουν σε όλες τις συνθήκες.
 Τα βλέμματα  όλα τώρα στρέφονται στο βράδυ της  Παρασκευής όπου και θα διεξαχθεί το δεύτερο και τελευταίο παιχνίδι (τελικός) στο οποίο η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Νεοχωρούδας, η οποία κέρδισε και αυτή την ομάδα της Προποντίδας.
Η ομάδα της Προποντίδας κατέλαβε την τρίτη θέση και ο αγώνας μεταξύ της ομάδας μας με την ομάδα της Νεοχωρούδας θα αναδείξει τον πρωταθλητή της Γ1 ΕΚΑΣΘ ανδρών.  Να είμαστε όλοι εκεί δίπλα στην ομάδα μας».