Γ. Τουλούμης: «Με κέρδισε η επιμονή των ανθρώπων της Χαλκηδόνας»

573

Τις πρώτες του δηλώσεις ως νέος προπονητής της Χαλκηδόνας έκανε ο Γιώργος Τουλούμης μιλώντας στο northbasket.gr. Αναφερόμενος στην θετική έκβαση των συζητήσεων με τη διοίκηση της Χαλκηδόνας ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε: «Με κέρδισε η επιμονή των ανθρώπων της Χαλκηδόνας προς το πρόσωπό μου. Για μένα άλλωστε δεν μετράει η κατηγορία όσο το πόσο μου έδειξε η διοίκηση της ομάδας ότι θέλει να συνεργαστούμε».

Ακόμη, ο Γιώργος Τούλουμης αποκάλυψε ότι στις προθέσεις του ήταν να μην κάτσει στο πάγκο κάποιας ομάδας τη νέα σεζόν, ωστόσο το πρέσινγκ των ανθρώπων της Χαλκηδόνας του άλλαξε γνώμη. «Δεν κρύβω ότι δεν ήθελα να εργαστώ τη νέα αγωνιστική περίοδο σε κάποια ομάδα, εντούτοις μετά τις συζητήσεις που είχαμε με τους ιθύνοντες της Χαλκηδόνας δέχτηκα να βοηθήσω σ’ αυτή την νέα προσπάθεια που γίνετε».

Επίσης, ερωτηθείς για τους στόχους της νέας του ομάδας ο κ. Τουλούμης επισήμανε: «Θέλουμε να φτιάξουμε μία αξιοπρεπή ομάδα και στην πορεία να δούμε αν μπορούμε να διεκδικήσουμε την άνοδο. Βασικός μας στόχος αυτή τη στιγμή είναι να βρούμε τη χημεία μεταξύ των νέων και των παλαιών παικτών που βρίσκονται στην ομάδα».

Τέλος, ο έμπειρος κόουτς ξεκαθάρισε ότι η Χαλκηδόνα βρίσκεται σε αναζήτηση ενός σέντερ και ενός άσου προκειμένου να κλείσει οριστικά το ρόστερ κάτι που δεν αποκλείεται να συμβεί άμεσα.

Χατζηκωνσταντίνου Λεωνίδας