Γ. Βασιλακόπουλος: «Η Ελλάδα θα είναι στην Ισπανία»

416

Τη σιγουριά του ότι η Ελλάδα θα πάρει μία από τις τέσσερις wildcards και θα δώσει το παρών στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας, εξέφρασε ο Γιώργος Βασιλακόπουλος.

«Η Ελλάδα θα είναι στην Ισπανία και στο Μουντομπάσκετ, καθώς δεν έχει λείψει ποτέ από τις μεγάλες διοργανώσεις», δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΟΚ στα «Νέα» και πρόσθεσε: «Με στενοχωρεί το γεγονός ότι έδωσαν χαρακτήρα πλειστηριασμού στη διαδικασία, αλλά με έχουν διαβεβαιώσει πως θα μετρήσουν κανονικά όλα τα κριτήρια για κάθε χώρα χωρίς να παίζει πρωτεύοντα ρόλο εάν κάποιος δώσει περισσότερα χρήματα από τα 500.000 ευρώ, ποσό που έχει θέσει η Διεθνής Ομοσπονδία ως παράβολο συμμετοχής».

Καταλήγοντας ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, επισήμανε: «Εμείς φυσικά και δεν θα πάμε ξυπόλητοι στα αγκάθια, αλλά θα καταθέσουμε κανονικά το οικονομικό παράβολο και θα βρούμε τα χρήματα που υπολείπονται, καθώς ήδη έχουμε εξασφαλίσει ένα σημαντικό ποσό, σεβόμενοι πάντα την οικονομική κατάσταση της χώρας. Όσον αφορά τα υπόλοιπα κριτήρια, θεωρώ ότι η Ελλάδα τα καλύπτει ίσως περισσότερο από τον καθένα».