ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ: Τριπλό μεταγραφικό χτύπημα για Ηρακλή

548

Σε τρεις μεταγραφές προχώρησε η γυναικεία ομάδα του Ηρακλή. Αναλυτικά η ανακοίνωση της κυανόλευκης ομάδας:”Το τμήμα κορασίδων του Ηρακλή απέκτησε την περίοδο των μεταγγραφών τις παρακάτω παίκτριες: Οικονόμου Αφροδίτη (1995,playmaker από Μαχητές Πέυκων) . Αρβανίτη Χριστίνα (1996,guard  από Μαχητές Πεύκων)  και Κουβαλακίδου Σοφία (1996, center από Αριστοτέλη Σταυρού).

Η πρώτη έχει ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν με τον προπονητή του τμήματος Κιτσολέρη Γιώργο.
Μαζί με το ήδη υπάρχον περσινό υλικό το οποίο είναι ιδιαίτερα αξιόλογο η ομάδα φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει στο επόμενο πρωτάθλημα.
Στόχος να επανέλθει στη “φυσική” της θέση που είναι να συμμετέχει πάντοτε στην τελική φάση του πρωταθλήματος.
Παράλληλος στόχος είναι η ανάδειξη αθλητριών στις μεικτές ομάδες και στα κλιμάκια. Στο τελευταίο camp της Εκασθ πέραν των προαναφερθέντων αθλητριών συμμετείχαν και οι (Μαρκουλάκη Άννα,Γεροστεργίου Χριστιάνα,Παπαδοπούλου Ντίνα, Καλημέρη Κική,Γεροστεργίου Μαριλένα) όντας η ομάδα με τη μεγαλύτερη εκπροσώπηση.Στο τεχνικό team εντάχθηκαν και οι Κεραμιδάς Άγγελος (γυμναστής-βοηθός προπονητή), Παυλίδου Νίνα (βοηθός προπονητή – ιατρός).
Οι προπονήσεις θα συνεχίστούν σε ατομικό επίπεδο όλο το καλοκαίρι στο ανακαινισμένο Ιβανώφειο,ενώ το βασικό στάδιο προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί στο πανέμορφο αθλητικό κέντρο του Βελβεντού από 23 έως 27 Αυγούστου όπου είναι προγραμματισμένοι και φιλικοί αγώνες με την τοπική ομάδα και τον Απόλλων Πτολεμαϊδας”.