ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ: Ο Θόδωρος Πολυμένης στην Πυλαία

844

Με νέο λουκ θα κατέβει τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας η Πυλαία, που θα έχει στον πάγκο τον Θόδωρο Πολυμένη αντί της Ελένης Τεχλικίδου, η οποία αποχωρεί μετά από οκτώ χρόνια στον σύλλογο. Στο ρόστερ προστέθηκαν επτά νέες παίκτριες, οι τέσσερις εκ των οποίων προέρχονται από τον Αίαντα Ευόσμου.
Πιο συγκεκριμένα αποκτήθηκαν οι: Αντωνία Ψαρά, Μαρία Γραμματικοπούλου, Ιωάννα Θωμά και Κατερίνα Όρλιακλη, που προέρχονται από τον Αίαντα Ευόσμου με την τελευταία να επιστρέφει στην Πυλαία ύστερα από ένα χρόνο απουσίας., η Μαρία Παπαδάκη που την περασμένη χρονιά αγωνιζόταν με την φανέλα του πρωταθλητή ΠΑΟΚ, η Κωνσταντίνα Σαρηγιαννίδου που έπαιζε στον Ολυμπιακό Βόλου και η Κατερίνα Σαρηγιαννίδου που ήταν στον ΑΟΚ Βέροιας. Στην ομάδα παρέμεινε η Δώρα Αναγνώστου η οποία είχε δοθεί με υποσχετική στον Άρη.
Η ανακοίνωση για το τεχνικό τιμ:
Μετά από 8 χρόνια η κυρία Τεχλικίδου δεν θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας μας. Το Δ.Σ. και ειδικά ο υπεύθυνος του τμήματος, Μποζίνης Πέτρος, της ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρα της. Νέος προπονητής της ομάδας μας θα είναι ο κύριος Πολυμένης Θεόδωρος».