Γυναικείο: Πρωταθλητής και πάλι ο Αθηναϊκός

620

 

Ο Παναθηναϊκός κοίταξε στα μάτια τον Αθηναϊκό, όμως η ομάδα του Βύρωνα είναι… τσακωμένη με τις ήττες! Έτσι πανηγύρισε για 4η συνεχή χρονιά την κατάκτηση του πρωταθλήματος αήττητη (76-69 στην παράταση)!

 Η χρυσή ιστορία του Αθηναϊκού στο ελληνικό μπάσκετ συνεχίζεται! Τα κορίτσια του Γιώργου Ζευγώλη λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου έφτασαν στην 98η συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα και την τέταρτη αήττητη κατάκτηση του τίτλου!

Τα πράγματα όμως δεν ήταν τόσο εύκολα, αφού οι «πράσινες» παρουσιάστηκαν αποφασισμένες να χαλάσουν την φιέστα. Το παιχνίδι ήταν πραγματικό ντέρμπι μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν αντίστοιχα στη γραμμή των βολών. Η Μαγκλάρα ισοφάρισε στα 4” πριν το τέλος (58-58) με τον ματς να οδηγείται στην παράταση, αφού η Καλέντζου αστόχησε σε τρίποντο.

Στο έξτρα πεντάλεπτο ο Αθηναϊκός είχε περισσότερες δυνάμεις και χάρις στην ευστοχία του από τη γραμμή των βολών έκανε το 3-0 της σειράς κι έφτασε στο τρίτο συνεχόμενό του νταμπλ!

Τα δεκάλεπτα: 18-21, 33-28, 45-42, 58-58, 76-69

 

 

πηγή:gazzetta.gr