ΓΣ Ηλιούπολης: Επιστροφή στα παρκέ για Κορπέτη

288

Το νέο μέλος του Γ.Σ. Ηλιούπολης, Κώστας Κορπέτης μίλησε στο μπλογκ της ομάδας για την περιπέτεια της υγείας του αλλά και την επιστροφή του στα παρκέ.

Ο Κώστας Κορπέτης που πρόσφατα αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τη φανέλα του Γ.Σ. Ηλιούπολης στον αγώνα με τον Πύργο Χαλάστρας αλλά και στο φιλικό με αντίπαλο τον Κρόνο Ευόσμου τα τελευταία 5-6 χρόνια έμεινε μακριά από την αγωνιστική δράση λόγω προβλημάτων στο γόνατο. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο διάστημα αυτό υποβλήθηκε σε τρεις εγχειρήσεις προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημά του.

Αναφερόμενος στο νέο αυτό ξεκίνημά του τόνισε: «Μου έλειψε το μπάσκετ. Η απειρία μου φαίνεται προς το παρόν αλλά γουστάρω. Θέλω να είμαι ενεργό μέλος της ομάδας και να κάνω αυτά που θα μου ζητάει ο προπονητής μου».

H περιπέτεια του είναι ένα μάθημα ζωής ωστόσο ο ίδιος δηλώνει: «Το μπάσκετ το λατρεύω… Και στα τρία χειρουργεία που έκανα έβραζα που δε μπορούσα να παίξω. Αρκετές φορές πήγαινα μόνος και έκανα σουτάκια ακόμα και με τις πατερίτσες. Είναι ένα τεράστιο κομμάτι της ζωής μου…»

Τέλος ερωτηθείς για την περιπέτεια του στην ομάδα του Γ.Σ. Ηλιούπολης ο Κώστας Κορπέτης φαίνεται πως θέλει να βγει νικητής: «Έχω υπομονή και πείσμα, δε θέλω να απογοητεύω τον προπονητή μου. Σε κάθε προπόνηση γίνομαι και πιο δυνατός. Με λίγη βοήθεια θα τα καταφέρω».