Γουόριορς από άλλο πλανήτη και 23-0! (BINTEO)

559

Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς αρνούνται να χάσουν! Ούτε οι φορμαρισμένοι Πέισερς κατάφεραν να τους σταματήσουν, με την ομάδα του Κάρι να φεύγει νικήτρια από την Ιντιάνα με 131-123 και να φτάνει το 23-0.

Tην 23η νίκη τους σε ισάριθμους αγώνες από την έναρξη του πρωταθλήματος έφτασαν οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς. Η ομάδα του Κάρι έφυγε νικήτρια και από την Ιντιάνάπολις κόντρα στους Πέισερς με το εκπληκτικό 131-123 σε ένα ματς που έδωσε ρεσιτάλ ο Κλέι Τόμπσον.

Δείτε το βίντεο:

Ο Αμερικανός ντύθηκε… Κάρι και πέτυχε 39 πόντους με 10 τρίποντα (!). Όσο για τον πραγματικό Κάρι, σταμάτησε στους 29 πόντους. Το ματς είχε γρήγορο ρυθμό με τις άμυνες να πηγαίνουν περίπατο και τις δύο ομάδες να προσφέρουν απολαυστικό θέαμα. Για τους Πέισερς ο φορμαρισμένος Τζορτζ πέτυχε 33 πόντους, όμως δεν έφταναν για να πανηγυρίσει η ομάδα του.

Πάμε τώρα στα ρεκόρ. Οι Πρωταθλητές λοιπόν έγραψαν το καλύτερο ξεκίνημα με το 13-0 εκτός έδρας και ισοφάρισαν το δεύτερο καλύτερο σερί νικών (27) στην ιστορία της λίγκας. Παράλληλα, αν κερδίσουν τα επόμενα επτά ματς, θα σπάσουν και το “σκονισμένο” ρεκόρ των Λος Άντζελες Λέικερς από το μακρινό 1971-72.