Γλυκιά… ήττα για τον ΑΟΚ Αγ. Αθανασίου-Φωτορεπορτάζ

680

Στο ντέρμπι της αγωνιστικής ο Πύργος πήρε σημαντικό διπλό μέσα στον Αγιο Αθανάσιο με 66-67. Το παιχνίδι ήταν αμφίροπο με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν πόντο-πόντο σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και στό τέλος να επικρατούν οι φιλοξενούμενοι.

Μετά την λήξη του παιχνιδιού η διοίκηση των γηπεδούχων είχε οργανώσει φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μία αγωνιστική πρίν το τέλος της σεζόν. Παρών έδωσε και ο κόσμος πού γέμισε το κλειστό γυμναστήριο και έγινε ένα μετά το τέλος του παιχνιδιου μέ τους παίκτες του Αοκ.

 

Δεκάλεπτα:13-14, 31-30, 51-52, 66-67  Διαιτητές:Τοκμακίδης, Θρασυβουλίδης

ΑΟΚ (Γουναρίδης): Πετρίδης 22(4), Ηλιάδης, Αναγνωστίδης 2, Παπασκιντσίδης, Φωτακίδης 3, Τσιτσινάκης 15(3), Χριστάνης 4, Γαλανίδης 4, Κουρουτζίδης 9(1), Σωτηράκογλου 5(1), Μπαχτσεβάνης 2.

Πύργος (Σκούρτης): Σιούνης 2, Τολιόπουλος 11(3), Μπατσιόλας 11 (3), Γρουμπουσιάνης, Ρούζιος 10(1), Γιαννακός 6, Βαιράμης 12(4), Ποντίκας, Βουδούρης 5(1), Κουιμτζής 7.

Ο προπονητής των γηπεδούχων μετά το παιχνίδι δήλωσε:  «Σήμερα ήταν η πιό γλυκειά ήττα αλλά αυτό που μένει είναι η δίκαιη κατάκτηση του πρωταθλήματος που σφραγίζει την καθολική κυριαρχία της ομάδας μου σε όλη την διάρκεια της σεζόν με ένα συντελεστή 25 νίκες και 2 ήττες μία αγωνιστική πρίν το τέλος.Συγχαρητήρια σε όλους (παίκτες-διοίκηση).Πρέπει να τονίσω ότι φέτος καταφέραμε με τις εμφανίσεις μας να φέρουμε τον κόσμο δίπλα μας και αυτό μας έδωσε μεγάλη χαρά γιατί βοήθησε τα παιδιά της ομάδας».

.