Γκούμας: Το καλύτερο μας εαυτό για τη νίκη

456

Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Αίαντα Ευόσμου από την αρχή της εβδομάδας. Στο σύλλογο της Δυτικής Θεσσαλονίκης θέλουν να είναι πανέτοιμοι για τη κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Ηρακλή και να φτάσουν στην επικράτηση που θα τους απομακρύνει από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ο κόουτς του Αίαντα, Στέργιος Γκούμας μίλησε στο «Northbasket» για το ματς με τους κυανόλευκους. Αναλυτικά: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Οι αντίπαλοι μας προέρχονται από νίκη οπότε η ψυχολογίας τους θα βρίσκεται στα ύψη. Ο Ηρακλής διαθέτει ένα κατά βάση νεανικό ρόστερ αλλά αυτό δεν λέει και πολλά. Ανεξάρτητα από τους παίκτες που έχει, μόνο το όνομα του Ηρακλή τους δίνει μεγάλο πλεονέκτημα. Εμείς θα δώσουμε το καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε τη νίκη».

Οι προπονήσεις συνεχίζονται με δύο σημαντικές απουσίες. Ο Φοίβος Γυμνόπουλος έχει πάθει διάστρεμμα, ενώ ο Θάνος Τσιμπής ταλαιπωρείται από ίωση. Πάντως ο δεύτερος είναι σίγουρο ότι θα πάρει χρόνο συμμετοχής, ενώ όσον αφορά τον Γυμνόπουλο, αναμένεται να ξεκαθαρίσει κατά τη διάρκεια της αυριανής ημέρας. Στα υπόλοιπα νέα σήμερα στις 17:30 οι Ευοσμιώτες θα αντιμετωπίσουν σε φιλική αναμέτρηση της Δόξα Ρετζικίου.

 

Γιώργος Κυπραίος