Γκούμας: Θέλαμε πολύ τη νίκη

503

Χρειάστηκε να περάσουν πέντε αγωνιστικές για να πανηγυρίσουν στον Αίαντα Ευόσμου τη πρώτη τους φετινή νίκη. Ο σύλλογος της Δυτικής Θεσσαλονίκης τη περασμένη Κυριακή επικράτησε με 97-86 της Αγίας Παρασκευής και πήρε τεράστια βαθμολογική ανάσα ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Ο τεχνικός του Αίαντα, Στέργιος Γκούμας μίλησε στο «Northbasket» γι’ αυτή τη νίκη: «Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη η οποία χρειάζονταν για βαθμολογικούς αλλά και για ψυχολογικούς λόγους. Μετά τα συνεχόμενα ατυχή αποτελέσματα η ψυχολογία όλων μας βρίσκονταν σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Θέλαμε πολύ τη νίκη και αυτό φροντίσαμε να το αποδείξουμε μέσα στο παρκέ. Ελπίζουμε με αυτό το αποτέλεσμα να αντιστραφεί το κλίμα και να κάνουμε την αντεπίθεση μας που θα μας απομακρύνει από τη ζώνη του υποβιβασμού. Τώρα αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά για να τα πάμε πολύ καλύτερα».

Στη συνέχεια ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε στο ματς που ακολουθεί με τον Αίολο Τρικάλων: «Ξέρουμε πάρα πολύ καλά ότι είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι αφού αντιμετωπίζουμε τη καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Είναι αήττητοι και μόνοι πρώτοι στη βαθμολογία και θα κάνουν το παν για να παραμείνουν εκεί. Στο ρόστερ τους διαθέτουν πολλούς έμπειρους παίκτες οι οποίοι μπορούν να μας δημιουργήσουν πολλά προβλήματα. Εμείς δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα. Πάμε χωρίς άγχος να παίξουμε το παιχνίδι μας για να διεκδικήσουμε το καλύτερο που μπορούμε».

 

Γιώργος Κυπραίος