Γκούμας: Η νίκη μετράει

424

Ο Αίας Ευόσμου με όπλο την έδρα του, συνεχίζει να μαζεύει βαθμούς και να απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ο σύλλογος της Δυτικής Θεσσαλονίκης, ξεπέρασε χθες το εμπόδιο του Στρατωνίου και πήρε τεράστια βαθμολογική ανάσα.

Ο τεχνικός του Αίαντα, Στέργιος Γκούμας μίλησε στο «Northbasket» γι’ αυτό το αποτέλεσμα: «Για ακόμα μία Κυριακή παρουσιάσαμε δύο αγωνιστικά πρόσωπα. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν εξαιρετικοί σε όλους τους τομείς και συνεχώς είχαμε ένα προβάδισμα 10-15 πόντων. Όμως στο δεύτερο ημίχρονο και κυρίως στο τρίτο δεκάλεπτο, ο ρυθμός έπεσε σημαντικά. Και πάλι όμως δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα αφού η διαφορά δεν έπεσε ποτέ κάτω από τους οκτώ. Αυτό που μετράει είναι η νίκη και ότι προσθέσαμε δύο υπερπολύτιμους πόντους στο ενεργητικό μας».

Επόμενος αντίπαλος των Θεσσαλονικιών η Νήαρ Ήστ. Ο έμπειρος κόουτς δήλωσε για το ματς με την ομάδα της Καισαριανής: «Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Οι αντίπαλοι μας έχουν μία πολύ καλή ομάδα. Προέρχονται από ήττα οπότε θα θέλουν να επιστρέψουν άμεσα στις επιτυχίες. Εμείς θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε για να διεκδικήσουμε μέχρι τέλους τη νίκη. Για να το πετύχουμε αυτό θα πρέπει να έχουμε μία σταθερότητα στην απόδοση μας και όχι σκαμπανεβάσματα».

 

Γιώργος Κυπραίος