Γκίμας: «Να παραμείνουμε ανήσυχοι και ανασφαλείς»

554

Τον εφησυχασμό των παικτών του φοβάται ο Δημήτρης Γκίμας και εφιστά την προσοχή εν όψει του εκτός έδρας αγώνα του Φίλιππου Βέροιας με τον Εύαθλο.

Στο Πολύκαστρο δοκιμάζεται την Κυριακή (18/03, 17.00) το συγκρότημα της Ημαθίας, που είναι πρωτοπόρο στην κατάταξη του 1ου Ομίλου Βορρά της Γ’ Εθνικής, στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής. Οι γηπεδούχοι ισοβαθμούν στην έκτη θέση με τον Πρωτέα Γρεβενών και για να καταφέρει να πετύχει ο Φίλιππος Βέροιας το «διπλό» θα πρέπει να παίξει σκληρά και… πεινασμένα, σύμφωνα με τον προπονητή του.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Δημήτρης Γκίμας: «Έξι στροφές πριν το τέλος και έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που έχει κάνει εξαιρετική πορεία, ενώ διαθέτει και πολύ δυνατή έδρα. Το σημαντικότερο για εμάς είναι έπειτα από μια σειρά νικηφόρων παιχνιδιών να εξακολουθήσουμε να είμαστε σκληροί και πεινασμένοι. Συνήθως οι συνεχόμενες νίκες φέρνουν εφησυχασμό και ασφάλεια. Το στοίχημα είναι να παραμείνουμε ανήσυχοι και ανασφαλείς. Αυτό που τονίσαμε στους αθλητές μας όλη την εβδομάδα είναι πως όλοι θέλουν να κερδίσουν τον πρωτοπόρο. Πρέπει, λοιπόν, να είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε ένα δυνατό και σκληρό παιχνίδι».