Γκένογλου: «Πολύ χαρούμενοι που έπαιξαν ο πατέρας και ο γιος Σαχινίδης μαζί»

314

Για τον πατέρα και τον γιο που έπαιξαν μαζί: «Καταρχάς, είναι ένα γεγονός πολύ χαρούμενο για την ομάδα μας, που μπορέσαμε κάποια στιγμή να παίξει και ο πατέρας και ο γιος στο ανδρικό. Τους αντιμετωπίζουμε και τους δύο το ίδιο. Για να μπορέσουμε να φτάσουμε σε αυτό σημείο, ο πατέρας έχει κάνει πολλές θυσίες ώστε να κρατηθεί σε πολύ καλή κατάσταση. Είναι και οι δύο πολύ ευχαριστημένοι που έγινε αυτό».

Για το διπλό δελτίο του Ξενοφώντα Σαχινίδη: «Το σκεπτικό ήταν ο Ξενοφών να βρει περισσότερα λεπτά συμμετοχής και παιχνίδια. Όσο και να μπορέσουν να προπονηθούν στις προπονήσεις, η βελτίωση τους φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο και στα παιχνίδια. Είμαστε σίγουροι ότι θα μας βοηθήσει να μπορέσουμε να εκπληρώσουμε τους στόχους μας, αλλά και εμείς να τον βοηθήσουμε να εκπληρώσει τους δικούς του».

Για τον ΣΑΠΚ Νεάπολης: «Ο σύλλογος έχει ζωή εδώ και 40 χρόνια. Στη δυτική Θεσσαλονίκη είναι από τους πιο σημαντικούς συλλόγους. Στην πρώτη θητεία φτάσαμε στις εθνικές κατηγορίες και πιστεύουμε ότι και στη δεύτερη θητεία θα μπορέσουμε να φτάσουμε ξανά. Το μπάσκετ γυναικών ήταν πέρσι στην Α2, φέτος με μια αξιόλογη προσπάθεια είναι στην πρώτη θέση στο Α’ τοπικό Θεσσαλονίκης. Αυτήν τη στιγμή ο σύλλογος στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα εκπροσωπείται από 12 τμήματα, με αγόρια, κορίτσια, καθώς και τμήματα νέων».

Για τα παιδιά και τα γήπεδα: «Αυτήν τη στιγμή έχουμε περίπου 150 παιδιά. Υπάρχουν κάποια προβλήματα, όπως είναι αυτά των προπονήσεων. Για έναν τόσο μεγάλο δήμο θα ήταν πολύ καλό να έχουμε περισσότερα γυμναστήρια. Όλες μας οι προπονήσεις είναι σε κλειστά γήπεδα»

Για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΚΑΣΘ και τον κόσμο: «Είναι αρκετά καλό. Έχει 3-4 ομάδες που ξεχωρίζουν και θα παλέψουν για την άνοδο. Οι υπόλοιπες έχουν κάνει μια πιο κλειστή ομάδα, που θα προσπαθήσουν να παλέψουν για να σώσουν την κατηγορία. Γίνεται μια καλή προσπάθεια από την ΕΚΑΣΘ που το διοργανώνει. Παρ’ ότι είμαστε σε τοπική κατηγορία, κάθε Παρασκευή έχουμε πολύ κόσμο και είμαστε χαρούμενοι που ο κόσμος της Νεάπολης μάς ακολουθεί στα παιχνίδια».