Γιώργος Βλασσόπουλος: “Θέλουμε την πρώτη θέση του ομίλου”

592

Ο Γιώργος Βλασσόπουλος δήλωσε ευχαριστημένος από την εμφάνιση και την πρόκριση στην οκτάδα της Εθνικής Εφήβων. Ο τεχνικός της ομάδας τόνισε ότι πρώτος στόχος είναι η πρώτη θέση του ομίλου που θα έρθει με νίκη επί της Ρωσίας.

” Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά, πετύχαμε ακόμα μία μεγάλη νίκη, η οποία ήρθε με ανατροπή, καθώς σε ένα σημείο του αγώνα δεν λειτουργήσαμε καλά εναντίον ζώνης, και στην άμυνα είχαμε προβλήματα στο ένας εναντίον ενός των Τούρκων. Όμως με την είσοδο του Παπαδιονυσίου, κλείσαμε τους διαδρόμους στην άμυνα, ελέγξαμε τα ριμπάουντ, με κοντό σχήμα (Χρυσικόπουλο – Αντωνάκη) κάτω από τα καλάθια και κάνοντας πολύ καλές επιλογές στην επίθεση απ΄ όλα τα παιδιά καταφέραμε να γυρίσουμε το σκορ και στο 4ο  δεκάλεπτο ήταν θέμα χρόνου να πάρουμε διαφορά, καθώς σε εκείνο το σημείο παίζαμε πολύ καλά.

Πήραμε μία μεγάλη νίκη με τους Τούρκους κυρίως για ψυχολογικούς λόγους, γιατί αυτή τη στιγμή, η ομάδα έχει σίγουρη θέση στην οκτάδα και κερδίζοντας αύριο τους Ρώσους κατακτάμε την πρώτη θέση του ομίλου.
Η Ρωσία είναι μία πολύ καλή ομάδα, το έχει δείξει σε όλη τη διάρκεια του τουρνουά, έχουμε παίξει μαζί στην Ισπανία σε ένα τουρνουά. Θα είναι πολύ δύσκολο ματς, αλλά πιστεύω, ότι η ομάδα είναι σε καλή ψυχολογική και αγωνιστική κατάσταση έτσι ώστε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις αυτού του αγώνα”.