Γιώργος Βαβρίτσας: “Πολύ σοβαρή δουλειά στο Northbasket Player Development”

927

Ο Γιώργος Βαβρίτσας συμφώνησε να συνεργαστεί με το Northbasket Player Development και έτσι θα δώσει κανονικά το παρών μαζί με τους υπόλοιπους καταξιωμένους προπονητές στο καμπ που θα διαρκέσει από τις 30 Ιουνίου έως και τις 11 Ιουλίου.

Ο γνωστός κόουτς μίλησε στο Northbasket.gr για τους λόγους που τον έκαναν να πει το “ναι” στην πρόταση των διοργανωτών, τονίζοντας: “Αποφάσισα να ασχοληθώ με το καμπ γιατί θεωρώ ότι τα παιδιά κάνουνε μία πολύ σοβαρή δουλειά. Είναι η τρίτη διοργάνωση, υπάρχει θετικό πρόσημο κάθε σεζόν οπότε θέλω να συμμετέχω και εγώ σε αυτή την πολύ ωραία προσπάθεια που γίνεται για να κάνουμε ωραίες προπονήσεις, να το ευχαριστηθούμε και να βοηθήσουμε όπως μπορεί ο καθένας σε αυτό”.

vavritsas 2

Το νέο μέλος του προπονητικού τιμ του Northbasket Player Development αναφέρθηκε στα οφέλη που θα έχει ο κάθε αθλητής/τρια που θα λάβει μέρος στο καμπ, επισημαίνοντας: “Το προφανές που έχει να κερδίσει οποιοδήποτε παιδί θα μπει στη διαδικασία να δουλέψει στη μεταβατική περίοδο, είναι ότι κερδίζει χρόνο προπόνησης η οποία όταν καθοδηγείται από προπονητές σίγουρα έχει να του δώσει πολλά.

Επίσης, στο συγκεκριμένο καμπ στοχεύουμε πάρα πολύ στις ιδιαιτερότητες κάθε παιδιού, οπότε ο κάθε συμμετέχων το σίγουρο είναι ότι θα βελτιώσει πράγματα τα οποία πριν τη συμμετοχή του στο καμπ ήταν αδυναμίες. Συνεπώς θα τα βελτιώσει και θα πάρει όλα τα στοιχεία που πρέπει από το προπονητικό τιμ έτσι ώστε στην επόμενη μεταβατική περίοδο να μπορεί να αποδώσει καλύτερα.

Από την άλλη θα ήθελα να σταθώ στο γεγονός ότι πρόκειται για ένα καμπ στο οποίο δεν υπάρχει η πίεση από κάποιο σύλλογο ή για κάποιο αποτέλεσμα και έτσι η μόνη πίεση που έχουμε είναι μέσα από ευχάριστο κλίμα να κάνουμε καλές προπονήσεις και να συμβεί όλο αυτό αθλητικά και ωραία”.

Τέλος ο έμπειρος τεχνικός έστειλε το δικό του μήνυμα στους συμμετέχοντες του 3ου Northbasket Player Development, τονίζοντας με νόημα: “Να περιμένουν πολύ σκληρές προπονήσεις”.