Γιορτινές ευχές από την Ε.ΚΑ.Σ.Θ

617

Τις ευχές τους στέλνουν προπονητές και παίχτες της Ε.ΚΑ.Σ.Θ για τα Χριστούγεννα και το νέο έτος.Αν και το 2013 έφερε πολλές εντάσεις και προβλήματα,όλοι τους ελπίζουν σε ένα καλύτερο ξεκίνημα το 2014.Καλές γιορτές και από to northbasket.gr,επιτυχημενη αγωνιστική σεζόν και χαρούμενο το νέο έτος !!!!

Νίκος Τζίκος(προπονητής,Ατρόμητος Τριαδίου):” Το φωτεινό άστρο των Χριστουγέννων, οδήγησε τους 3 μάγους στον Χριστό, ας οδηγήσει και εσάς σε μια ζωή ευτυχισμένη με πολύ αγάπη, ζεστασιά, υγεία και μπασκετική επιτυχία. Καλά Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο.”

Κώστας Παράδας(προπονητής,Α.Σ Χορτιάτης) :” Χρόνια Πολλά Καλές γιορτές και το νέο έτος να φέρει υγεία περισσότερα χαμόγελα και σε όλους τους φίλους του μπάσκετ πάντα επιτυχίες .”

Ανδρέας Κεσσαπίδης(προπονητής,’Αρης) : ” Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο ετος με υγεία και πολλλα χαμόγελα που λείπουν πλεον απο τα πρόσωπα μας..Για τον χώρο μας το 2014 ας είναι μια χρονια δημιουργίας,ανάδειξης τν αθλητικών αξιών και επιτευξης προσωπικών και ομαδικών στόχων! ”

Μιχάλης Τσάικος (παίχτης,προπονητής στην γυναικεία ομαδα Α.Σ Χορτιατης) : ”Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους χρόνια πολλά καλά Χριστούγεννα.Να έχει όλος ο κόσμος υγεία που είναι το κυριότερο.Από Το νέο έτος να μπορέσουμε να ξαναφορέσουμε το πιο όμορφο χαμόγελό μας να για να μπορέσουμε ν ανταπεξέλθουμε σε όλες τις δυσκολίες.όσο για το άθλημα που όλοι αγαπάμε εύχομαι να επιστρέψει γρήγορα σε καλύτερες εποχές.Όλοι μαζί από τα λάθη του παρελθόντος που έχουμε κάνει ελπίζω να μάθαμε κάτι και να γίνουμε αρχικά καλύτεροι άνθρωποι με αρχές ήθη ιδανικά και κοινωνικές ευαισθησίες.”

Κώστας Κωτούλης(προπονητήτης,Νεα Ραιδεστός): ” Εύχομαι η γέννηση του Χριστού να φέρει στον καθένα απο εμάς ότι αγαπά με υγεία και καλη καρδια… Και το νέο έτος να είναι ποιο όμορφο και  δημιουργικό για όλο τον κόσμο”

Χαρά Τσαλοπούλου(παίχτρια,Α.Π.Ο Θερμαϊκός Θέρμης): ” Ευχομαι υγεια,ευτυχια και πολλα χαμογελα σε ολους!!!!!Και του χρονου!!!!!!”

Δήμητρα Μελλίνη(παιχτρια,Ε.Ο Σταυρούπολης) : ”Ευχομαι σε ολους ο,τι δεν εφερε το 2013 να φερει το 2014! Παντα υγεια σε όλους, χαρα αγαπη και ευτυχια ! Και δίχως..τραυματισμους! Χαμόγελα να εχουν ολοι και καλη καρδια..! ”

Σωτήρης Κεσίδης(προπονητης,Απολλων Καλαμαριάς):”Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο.Υγεία,ευτυχία,εργασία και αγάπη για όλους μας!!Το νέο έτος να φέρει σε όλους ό,τι αναζητούν,να είναι τυχερό και δημιουργικό ώστε να εκπληρωθούν οι επιθυμίες μας!”

Στέλλα Καζαντζή(παίχτρια,Αναγέννηση Ρυσίου):” Καλα Χριστουγεννα κι ευτυχισμενος ο καινουριος χρονος.. υγεια, αγαπη κι ευτυχία!!!”

Θεόδωρος Αστεριάδης(προπονητής,ΠΑΟΚ):”Καλά Χριστούγεννα με υγεία σε όλους τους μικρούς αθλητές.Εύχομαι τα γήπεδα του μπάσκετ να γεμίζουν καθημερινά με τις προσπάθειες και τα χαμόγελα τους !!!!! ”

Σαράντη Γεωργία