Γιαννόπουλος: «Χρειάζεται προσοχή η πρεμιέρα»(vid)

210
 

Γιαννόπουλος: «Χρειάζεται προσοχή η πρεμιέρα»(vid)

Ο Χάρης Γιαννόπουλος δεν φοβάται την Βουλγαρία, αλλά τονίζει πως η Εθνική Ανδρών θα πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένη για να αποφύγει τις κακοτοπιές στην πρεμιέρα των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2021, την Παρασκευή στο «Δ. Τόφαλος» (21/2, 19:00).

«Το όνομα της Βουλγαρίας μπορεί να μην προκαλεί κάποιο δέος ή κάποιον φόβο, αλλά όλα αυτά τα ματς και ειδικά οι πρεμιέρες έχουν υψηλό βαθμό επικινδυνότητας. Πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός, Είχαμε λίγες μέρες να προετοιμαστούμε, αλλά αυτό ισχύει για όλες τις ομάδες και δεν αποτελεί δικαιολογία. Εξαρτάται από μας αν θα κερδίσουμε ή όχι. Είμαστε η καλύτερη ομάδα και αν παίξουμε εμείς καλά, θα είναι και το αποτέλεσμα καλό», ανέφερε ο άσος της ΑΕΚ.

Παρά το εορταστικό κλίμα στην Πάτρα λόγω καρναβαλιού, ο 30χρονος σουτέρ ποντάρει στη βοήθεια του κοινού. «Το κλίμα των ημερών δεν είναι και το καλύτερο για μπάσκετ. Πιστεύω πως το μυαλό των Πατρινών είναι περισσότερο στο καρναβάλι αυτή την περίοδο, αλλά τους περιμένουμε να έρθουν να μας στηρίξουν και ελπίζουμε να είναι όσο περισσότερος κόσμος γίνεται δίπλα μας, γιατί θα μας βοηθήσει πολύ», τόνισε.

Όσο για τη σημασία των «παραθύρων»; «Δίνεται η ευκαιρία σε όλους εμάς, αλλά και σε πολλά παιδιά ακόμη να αποδείξουν ότι μπορούν να βοηθήσουν την Εθνική, ότι είναι καλοί παίκτες και τους αξίζει να βρίσκονται εδώ», είπε.