Γιάννης Λίβανος: Οι καλές εμφανίσεις δεν αρκούν στο να φέρουν βαθμούς

540

Τέλος έλαβε το σερί των νικών στη ΜΕΝΤ τη περασμένη Κυριακή. Ο ιστορικός σύλλογος γνώρισε εκτός έδρας ήττα από το Ηράκλειο με 66-62 και έχασε την ευκαιρία να αναρριχηθεί στις πιο υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Λίβανος αναφέρθηκε στο «Northbasket» σε αυτό το ματς: «Απέναντι στο Ηράκλειο αν και είχαμε πολύ καλή απόδοση, δεν καταφέραμε να κατακτήσουμε το ροζ φύλλο. Οι καλές εμφανίσεις από μόνες τους δεν αρκούν στο να φέρουν βαθμούς στην ομάδα. Αν εξαιρέσουμε το πρώτο δεκάλεπτο όπου ήμασταν νωθροί και δεν είχαμε ταχύτητα στο τρόπο παιχνιδιού μας, σε όλη την υπόλοιπη διάρκεια ήμασταν εξαιρετικοί. Σε κανένα σημείο δεν φοβηθήκαμε, ήμασταν καλά διαβασμένοι και παραμείναμε μέσα στη διεκδίκηση της νίκης. Όμως στα τελευταία δύο λεπτά, κάποιες λανθασμένες επιλογές μας στέρησαν τη νίκη».

Οι κυανόλευκοι από σήμερα ξεκινούν τη προετοιμασία τους για την εντός έδρας αναμέτρηση που ακολουθεί με τη Νίκη Βόλου. Για το συγκεκριμένο παιχνίδι ο κόουτς Λίβανος δήλωσε: «Σε αυτή τη κατηγορία όλα τα ματς είναι ντέρμπι. Ανεξάρτητα από το αν αγωνιζόμαστε με τη πρώτη ή τη τελευταίο ομάδα της βαθμολογίας, τα αντιμετωπίζουμε όλα με την ίδια σοβαρότητα. Η Νίκη διαθέτει μία πλήρης ομάδα, με ένα πολύ καλό και έμπειρο προπονητή και δικαίως βρίσκεται τόσο ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα. Εμείς αγωνιζόμαστε στην έδρα μας και θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη. Θέλουμε στο τέλος του πρωταθλήματος να βρισκόμαστε μέσα στη πρώτη οκτάδα».

Από το μέτωπο των τραυματιών, ο μακροχρόνιος απόντας Σάββας Χρυσόπουλος αναμένεται μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες να είναι σε θέση να αγωνιστεί. Στα υπόλοιπα νέα, στη ΜΕΝΤ βρίσκονται σε αναζήτηση αντιπάλου για να πραγματοποιήσουν φιλικό τη Πέμπτη.

 

Γιώργος Κυπραίος