Γιάννης Λίβανος: Ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος

537

Μετά από διήμερο ρεπό, παίκτες και τεχνική ηγεσία της ΜΕΝΤ επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις. Οι κυανόλευκοι που προέρχονται από την εκτός έδρας ήττα από τον Κόροιβο Αμαλιάδας, φαίνονται αποφασισμένοι να επιστρέψουν στο δρόμο των επιτυχιών αρχή γενομένης από τη προσεχή αναμέτρηση με τον Φιλαθλητικό.

Ο κόουτς της ομάδας Γιάννης Λίβανος, με δηλώσεις του στο «Northbasket» αναφέρθηκε στην ήττα από το σύλλογο της Αμαλιάδας: «Σε αυτό το παιχνίδι δεν τα πήγαμε καθόλου καλά. Αν εξαιρέσουμε μόνο το πρώτο δεκάλεπτο όπου ήμασταν κοντά στο σκορ, σε όλη την υπόλοιπη διάρκεια δεν είχαμε ρυθμό. Η μοναδική δικαιολογία που μπορώ να βρω για αυτή μας την εμφάνιση, είναι η κούραση εξαιτίας του μεγάλου ταξιδιού που κάναμε. Και αυτό γιατί όλα τα υπόλοιπα προβλήματα (οικονομικά), μας έχουν γίνει πλέον συνήθεια. Η διοίκηση θα πρέπει να σταθεί δίπλα στην ομάδα και σε αυτά τα παιδιά που κάνουν μία υπερπροσπάθεια. Χρειάζονται επιβράβευση για το κόπο τους».

Όσον αφορά για το ματς που ακολουθεί με τον Φιλαθλητικό ανέφερε: «Από εδώ και πέρα έχουμε μία σειρά τριών δύσκολων αναμετρήσεων με ομάδες που βρίσκονται ψηλά στη βαθμολογία. Αυτό που προέχει χρονικά είναι με τον Φιλαθλητικό, μία ομάδα έκπληξη στο φετινό πρωτάθλημα. Είναι ένα πολύ καλά δουλεμένο σύνολο αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι ανίκητοι. Εμείς θέλουμε να εκμεταλλευτούμε την έδρας μας για να φτάσουμε στη κατάκτηση του ροζ φύλλου. Για να τα καταφέρουμε θα πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί και μέσα στη διεκδίκηση της νίκης μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο».

Για την αναμέτρηση με τον Φιλαθλητικό κανονικά υπολογίζεται ο Νέστορας Τράντας ο οποίος ξεπέρασε το προσωπικό πρόβλημα που αντιμετώπιζε και που δεν του επέτρεψε να βρεθεί στην Αμαλιάδα. Έτσι μοναδικός απόντας παραμένει ο Σάββας Χρυσόπουλος. Επίσης τη Πέμπτη στις 17:00, ο ιστορικός σύλλογος έχει προγραμματίσει εντός έδρας φιλική αναμέτρηση με τη Δόξα Πεύκων.

 

Γιώργος Κυπραίος