Γεωργάκας: “Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου”

418

Μπορεί η ΑΕΕΤ να μην καταφέρει να σηκώσει το τρόπαιο σήμερα (26/03) το βράδυ παρόλα αυτά οι άνθρωποι της ομάδας είναι ευχαριστημένοι από την προσπάθεια των παικτών και τη συμμετοχή στο μεγάλο τελικό.

Αναφερόμενος στην μέχρι σήμερα πορεία της ομάδας ο προπονητής, Κώστας Γεωργάκας, δήλωσε αποκλειστικά στο Northbasket: “Παρά τους τραυματισμούς και τις απουσίες το γεγονός ότι βρισκόμαστε τρίτοι στο πρωτάθλημα και ότι συμμετείχαμε στον τελικό είναι πολύ σημαντικό. Κερδίσαμε εκτός έδρας δύο ομάδες της Α’ ΕΚΑΣΘ και σήμερα παρά τον τραυματισμό του Γουβιά στις αρχές της δεύτερης περιόδου παλέψαμε το παιχνίδι. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου, ωστόσο μας μένει μία μικρή πικρία για το αποτέλεσμα αλλά κυρίως για τον τραυματισμό του Γουβιά”.

Όσον αφορά την εικόνα του τελικού ο κόουτς Γεωργάκας τόνισε: “Η Ευκαρπία ήταν σαφώς καλύτερη και διαβασμένη και έφτασε δίκαιη στη νίκη. Εμείς καταφέραμε τρεις φορές να μειώσουμε στους τρεις πόντους, ωστόσο κάποιες λανθασμένες επιλογές δεν μας άφησαν να πλησιάσουμε περισσότερο”, ενώ κλείνοντας έδωσε το στίγμα του για τη συνέχεια της σεζόν: “Πλέον στρέφουμε την προσοχή μας στο πρωτάθλημα όπου θέλουμε να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα”.