Γεμάτο αγώνες το Σαββατοκύριακο για τα αγωνιστικά τμήματα και τα τμήματα υποδομών του Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών

235

Ένα ακόμη Σαββατοκύριακο πλούσιο σε αγωνιστικές δράσεις περιμένει τα αγωνιστικά τμήματα αλλά και τα τμήματα των ακαδημιών του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών που συνεχίζουν με αμείωτο ενδιαφέρον τις αθλητικές τους δραστηριότητες.

Το πρώτο τμήμα Μίνι (γεννηθέντες το 2005) του συλλόγου «ανοίγει την αυλαία» των αγώνων το Σάββατο 14/12/2019 και ώρα 12:00, στο κλειστό γυμναστήριο των Γιαννιτσών, όπου θα συναντηθεί με την ομάδα του «Εύαθλου» Πολυκάστρου για το Τουρνουά «Μίνι» της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ.

Στην συνέχεια της ίδιας μέρας( Σάββατο 14/12/2019) και ώρα 14:00 το μεσημέρι, την σκυτάλη παίρνει το δεύτερο τμήμα Μίνι (γεννηθέντες το 2006) που συμμετέχει και αυτό στο τουρνουά «Μίνι» που διοργανώνει η Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕΜ., καθώς ο σύλλογος στο εν λόγω τουρνουά παίρνει μέρος με δύο ομάδες. Το συγκεκριμένο παιχνίδι θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο της Βέροιας (Μακροχώρι), με αντίπαλο την αντίστοιχη ηλικιακά ομάδα του «Φιλίππου» Βέροιας.

Το Ανδρικό τμήμα συνεχίζει τις αγωνιστικές δράσεις του συλλόγου αφού το απόγευμα του Σαββάτου 14/12/2019 και ώρα 20:30΄ θα υποδεχθεί την ομάδα της «Γουμένισσας» στο κλειστό γυμναστήριο των Γιαννιτσών για το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ.

Την αυλαία των αγωνιστικών υποχρεώσεων θα κλείσει το παιδικό τμήμα του «Μ. Αλεξάνδρου» αφού την Κυριακή 15/12/2019 και ώρα 18:00 υποδέχεται και αυτό στο κλειστό γυμναστήριο Γιαννιτσών την αντίστοιχη ηλικιακά ομάδα της «Γουμένισσας».