ΓΑΣ Κομοτηνή – Α.Ε. Κομοτηνής 63-72

562

Το ντέρμπι της Κομοτηνής πήρε το τμήμα μπάσκετ της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής, που επικράτησε με 63-72 του συμπολίτη ΓΑΣ, κάνοντας την δεύτερη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι είχε όλα τα χαρακτηριστικά ενός τοπικού ντέρμπι, το οποίο διεξήχθη σε ένα κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο Κομοτηνής! Πάθος για τη νίκη, δυνατές φάσεις και ωραίες επιθετικές συνεργασίες εκατέρωθεν με τη μπίλια να καταλήγει στο…κίτρινο στα μέσα της τετάρτης περιόδου.

Το παιχνίδι βέβαια στιγματίστηκε από τον τραυματισμό του Γιώργου Βάκρινου στο 22΄ , όταν και συγκρούστηκε με τον Χαλήλ Καδήρ με τους πάντες να παγώνουν στην εικόνα να πέφτει στο παρκέ και ακολούθησε μια εικοσάλεπτη διακοπή! Επειδή η υγεία προέχει και είναι πολλά τα τηλεφωνήματα για την κατάσταση του αθλητή της ΑΕ Κομοτηνής ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΑΚΡΙΝΟΥ, ενημερώνουμε πως ο Γιώργος απεκώμισε έναν μυικό τραυματισμό, αλλά δεν είναι κάτι το πιο ανησυχητικό. Θα παραμείνει στο Νοσοκομείο της πόλης για ένα βράδυ για προληπτικούς περισσότερο λόγους. Όλοι οι αθλητές, το τεχνικό επιτελείο και η διοίκηση βρέθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να είναι δίπλα στον Γιώργο στον οποίο και αφιερώθηκε η νίκη. Το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου και των αθλητών των δύο ομάδων κατά την έξοδο του από το γήπεδο ήταν συγκινητικό.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ΑΕ Κομοτηνής αγωνίστηκε χωρίς τον Κίμωνα Λεχούδη ενώ αγωνίστηκε ο άρρωστος Δημήτρης Καραμπέκης και ο τραυματίας Μιχάλης Σταματέλος, σφίγγοντας και οι δύο τα δόντια.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 16-21, 33-32, 51-52, 63-72  Διαιτητές: Μελανίδης-Ντόγκας
ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ (Λεμονίδης): Σαββίδης, Καραγιώργος 1, Σκεμπή 15, Αθανασίου, Χατζηδημητρίου 3 (1), Καναράς 5 (1), Σιμάκης 13 (1), Καλατζής 7 (1), Καραμπέκης Π, 6 (1) Χαλίλ 12.
ΑΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ (Κοκκινόπουλος): Σταματέλος 3, Γκριμπούρας, Χονδρόπουλος 15 (2), Βάκρινος 2, Βαχαρίδης, Κουτσοβασίλης 9, Καραμπέκης Δ 6, Λιβισιανός, Χατζηπαυλίδης 7 (1), Παλλάκης 30 (2), Λεφής