ΓΑΣ Κομοτηνής: Το βάρος στη φυσική κατάσταση, το νέο ρόστερ

400

Έχοντας συμπληρώσει τρεις εβδομάδες προπονήσεων, ο ΓΑΣ Κομοτηνής συνεχίζει το μοντάρισμα του με καθημερινές διπλές προπονήσεις. Στο συγκεκριμένο στάδιο της προετοιμασίας η προσοχή του τεχνικού επιτελείου έχει πέσει στην βελτίωση της φυσικής κατάστασης, ενώ παράλληλα αρχίζουν να μπαίνουν και ασκήσεις τακτικής.

Από την πλευρά του ο νέος τεχνικός των «κυανέρυθρων», Τάκης Φωτεινάκης, δεν κρύβει την ικανοποίησή του για τη διάθεση που δείχνουν οι παίκτες του στις προπονήσεις, καθώς σταδιακά αρχίζουν να  αποκτούν την φιλοσοφία του. Σήμερα (15/09) η ομάδα της Κομοτηνής δίνει το δεύτερο φιλικό της αγώνα με αντίπαλο την Ασπίδα Ξάνθης στη γειτονική πόλη.

Το… πάρε-δώσε της ομάδας

Το ρόστερ του ΓΑΣ για την αγωνιστική περίοδο 2012-13, χωρίς να αποκλείονται οι προσθήκες της τελευταίας στιγμής, έχει ως εξής:

Έμειναν: Κώστας Ντίνας, Σαδήκ Χατζημεμέτογλου, Γιώργος Μακρής , Δημήτρης Πανταζής, Βελή Χασάν, Δημήτρης Μήτσου, Θόδωρος Σταμπουλής, Χαλήλ Καδήρ, Τσαούς Μουράτ, Γιώργος Σκεμπής , Γιώργος Πάτκας (Εφηβικό), Ισίδωρος Λεμονίδης (Εφηβικό).

Ήρθαν: Ανδρέας Μπεκρής (Κόροιβος Αμαλιάδας), Μιχάλης Ρεμεντέλας (Δόξα Λευκάδας) , Γιώργος Μηντζαρίδης (ΠΑΟΚ), Αποστόλης Σάκαρης, Δημήτρης Καραμπέκης (Πανσερραικός).

Έφυγαν: Κώστας Βαρλάς (Άρης Νίκαιας), Τάσος Κοκορόγιαννης (Παγκράτι), Γιόβαν Μίκιτς (Νικήτη).

Προπονητής : Τάκης Φωτεινάκης, Βοηθός Προπονητή: Φώτης Ζάντζας, Γυμναστής: Χρήστος Νινιός.