ΓΑΣ Κομοτηνής: Νικοφόρο το φινάλε των φιλικών

427

Σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση δείχνει πως βρίσκεται η ομάδα του ΓΑΣ Κομοτηνής, κλείνοντας νικηφόρα τον κύκλο των φετινών φιλικών αγώνων. Χθες Σάββατο (29/09) το συγκρότημα του Τάκη Φωτεινάκη επικράτησε της Αγίας Βαρβάρας με 66-49, δείχνοντας πολύ καλά στοιχεία σε άμυνα και επίθεση. Οι «κυανέρυθροι» δεν επηρεάστηκαν την απουσία του Ντίνα και με ξέσπασμα στο δεύτερο ημίχρονο έφτασαν εύκολα στο τελικό 66-49.

Επίσης, θετικό ήταν και το σημερινό (30/09) τελευταίο φιλικό τεστ του ΓΑΣ Κομοτηνής απέναντι στην Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης, της οποίας και επικράτησε με 73-39. Οι παίκτες του Τάκη Φωτεινάκη κυριάρχησαν καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα αποδίδοντας όμορφο μπάσκετ.

Να σημειωθεί ότι αύριο (01/10) στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση του ανδρικού και γυναικείου τμήματος του συλλόγου για την αγωνιστική περίοδο 2012-13 στο Πολυλειτουργικό κέντρο του Δήμου Κομοτηνής. Τέλος από την Τρίτη (02/10) οι αθλητές του ΓΑΣ θα επιστρέψουν στις προπονήσεις μπαίνοντας στην τελική ευθεία για το παιχνίδι της πρεμιέρας κόντρα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς.