ΓΑΣ Κομοτηνής: Έκλεισε τα πρώτα φιλικά

344

Την ευκαιρία να τεστάρει την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του θα έχει ο Τάκης Φωτεινάκης, καθώς ξεκινάνε αυτήν την εβδομάδα τα φιλικά τεστ της ομάδας. Ο σύλλογος της Κομοτηνής θα αντιμετωπίσει αύριο (12/09) στις 19:30 την ΑΕ Κομοτηνής, ενώ το Σάββατο (15/09) θα ταξιδέψει στην Ξάνθη όπου θα παίξει κόντρα στην Ασπίδα Ξάνθης.

Κάλεσμα στον κόσμο

Παράλληλα, η διοίκηση του ΓΑΣ Κομοτηνής εξέδωσε ανακοίνωση καλώντας τους φιλάθλους της ομάδας να στηρίξουν τη φετινή προσπάθεια των παικτών του Τάκη Φωτεινάκη. «Λιγότερο από ένας μήνας απομένει για την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής και η ομάδα μας προετοιμάζεται, προκειμένου να είναι έτοιμη στην αναμέτρηση της πρεμιέρας.

Στην φετινή σεζόν χρειαζόμαστε τον κόσμο στο πλευρό μας. Την περασμένη σεζόν, παρά το ενθαρρυντικό ξεκίνημα με το κατάμεστο κλειστό στις πρώτες δύο εντός έδρας αναμετρήσεις, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη.

Απευθύνουμε κάλεσμα στον κόσμο της Κομοτηνής, να στηρίξει την ομάδα και να ενισχύει με την παρουσία του στις κερκίδες του κλειστού Γυμναστηρίου Κομοτηνής. Δίνουμε ραντεβού , αρχής γενομένης από το παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς», αναφέρει η ανακοίνωση.