ΓΑΣ Έδεσσας: Όλα έτοιμα για τη δημιουργία ανδρικού και γυναικείου τμήματος

525

Στο στάδιο έχουν μπει οι διαδικασίες για την δημιουργία αγωνιστικών τμημάτων ανδρών και γυναικών, που θα συμμετάσχουν στα πρωταθλήματα της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. Σε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΓΑΣ Έδεσσας, παρουσία και του προπονητικού team την Τετάρτη 12/6, αποφασίστηκε η συγκρότηση των παραπάνω τμημάτων. Η δημιουργία των αγωνιστικών τμημάτων θα γίνει με γνώμονα αναπτυξιακό. Φιλοσοφία του ΓΑΣ Έδεσσας είναι να «μπολιάσει» σταδιακά τους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες που διαθέτει, σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Ο σύλλογος θεωρεί ότι πρέπει οι αθλητές του τελειώνοντας το γυμνάσιο, να μπορούν να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες αγωνιστικών τμημάτων. Σίγουρα αυτό θα χρειαστεί τον χρόνο του, αλλά η φιλοσοφία του συλλόγου είναι αμετακίνητη. Για να στηριχτεί το όλο εγχείρημα στην αρχή του τουλάχιστον, θα υποστηριχτεί από μερικούς έμπειρους αθλητές και αθλήτριες, που μαζί με τους προπονητές τους θα εντάξουν σταδιακά τα νέα παιδιά σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Για αυτό τον λόγο η διοίκηση του συλλόγου έχει κάνει τις απαραίτητες ενέργειες στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, ώστε να έχει το δικαίωμα να κάνει μεταγραφές αθλητών μεγαλύτερους των 23 ετών.

Ο ΓΑΣ Έδεσσας καλεί γυναίκες που επιθυμούν να στελεχώσουν την γυναικεία ομάδα του ΓΑΣ Έδεσσας, να επικοινωνήσουν με τις εφόρους του γυναικείου τμήματος Κωνσταντινίδου Μαριάνθη 6974044670 και Νικολάου Νατάσα 6972297882. Επίσης καλεί άνδρες που επιθυμούν να στελεχώσουν την ανδρική ομάδα του ΓΑΣ Έδεσσας να επικοινωνήσουν με τον Γιώργο Σταυρόπουλο 6937080901 και τον Γιάννη Μπιτέρνα 6944395838.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συμμετοχή του ΓΑΣ Έδεσσας στη γιορτή που διοργάνωσε η Κ.Α.Ε. ΠΑΟΚ και το PAOK JUNIOR BASKETBALL PROGRAM. Στην γιορτή συμμετείχαν αθλητές γεννηθέντες τα έτη 1999, 2000, και 2001. Επίσης συμμετείχαν μεταξύ άλλων και ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Μπάνε Πρέλεβιτς, ο προπονητής της ομάδας Σούλης Μαρκόπουλος με τους καλαθοσφαιριστές Κώστα Χαραλαμπίδη, Μιχάλη Τσαϊρέλη, Μιχάλη Λιάπη, Θωμά Αμπαρά και Θωμά Κώττα και ο αντιπρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ Δημοκράτης Παπαδόπουλος.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, έγιναν αγώνες μεταξύ των τμημάτων υποδομής του ΠΑΟΚ και των συνεργαζόμενων ακαδημιών, επίδειξη ασκήσεων μπάσκετ και πολλές βραβεύσεις. Τιμήθηκαν, η παιδική ομάδα του ΠΑΟΚ, όπως και αυτή των νεανίδων, που κατέκτησε φέτος το πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΘ. Βραβεύτηκαν επίσης οι συνεργαζόμενες ακαδημίες ΓΑΣ Έδεσσας, Ζέφυρος, Shooters, Κρύα Βρύση, Ντούγιας από τα Ιωάννινα και Εθνικός Αστέρας Σοχού.

Την Κυριακή 16 Ιουνίου στις 6:30 το απόγευμα, ο ΓΑΣ Έδεσσας θα πραγματοποιήσει την «γιορτή Μπάσκετ» για κλείσιμο της αθλητική χρονιά 2012-2013. Ο ΓΑΣ Έδεσσας καλεί του αθλητές, τους γονείς τους και τους φίλους του συλλόγου, να μας τιμήσουν με την παρουσία τους.