Γαλάνης: Το αύριο είναι καλύτερο

551

Το Σάββατο ολοκληρώνεται μετά από δύο χρόνια η πορεία του Πιερικού/Αρχέλαου στην Α2. Οι Κατερινιώτες που δεν μπόρεσαν να αποφύγουν τον υποβιβασμό, θα προσπαθήσουν να ολοκληρώσουν θετικά τη σεζόν, κερδίζοντας δηλαδή τον Αρκαδικό.

Ο τεχνικός των ασπρόμαυρων Δημήτρης Γαλάνης, με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του συλλόγου έκανε τον απολογισμό της φετινής χρονιάς: «H Κατερίνη δεν χρειάζεται να κάνει όνειρα για ένα καλύτερο αύριο. Το αύριο είναι από μόνο του καλύτερο. Είναι το κέρδος κάθε μέρας, όπου κάναμε και συνεχίζουμε να κάνουμε καλή προπόνηση, όπου παλεύουμε, αγωνιούμε και θέλουμε να προχωρήσουν τα νέα παιδιά.

Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες, γιατί από τη στιγμή που ήρθα στην ομάδα, όλοι συστρατεύτηκαν, παλέψαμε όλοι μαζί και χάσαμε την κατηγορία για ένα σουτ. Η Α2 πρέπει με ειλικρινή τρόπο να αλλάξει πλάνο για τα οικονομικά θέματα, μετακινήσεων, διαιτησίας και προβολής της».

Ο αρχηγός του Πιερικού Κώστας Μπεχλιβάνης ανέφερε με τη σειρά του: «Μετά από μία πολύ δύσκολη χρονιά ετοιμαζόμαστε για το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν. Άσχετα με την ατυχή έκβαση του πρωταθλήματος για μας, σ’ αυτόν τον αγώνα με τον Αρκαδικό, θέλουμε να δείξουμε ότι η ομάδα παίζει με το ίδιο πάθος για τη νίκη όποιο κι αν είναι το κίνητρο. Μάλιστα ένα πολύ δυνατό κίνητρο είναι το να φύγει ο κόσμος που τόσο μας βοήθησε φέτος, με ένα χαμόγελο από το γήπεδο».