Γαλάνης: Πρωταρχικός στόχος η καλή προπόνηση

559

Ο Πιερικός/Αρχέλαος επέστρεψε με το ροζ φύλλο από το Άργος αφού επικράτησε της τοπικής ΑΕΚ με 93-75. Οι Κατερινιώτες συνεχίζουν να βρίσκονται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά είναι αποφασισμένοι στις πέντε αγωνιστικές που απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, να διεκδικήσουν και τη παραμικρή πιθανότητα που έχουν για να παραμείνουν στη κατηγορία.

Ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Γαλάνης, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου αναφέρθηκε στη νίκη επί της ΑΕΚ Άργους: «Στο Άργος κάναμε ένα παιχνίδι  στο οποίο θέλαμε και λίγο να αποσυμπιέσουμε την ομάδα, καθώς για μήνες παίζουμε με πίεση. Τώρα προπόνηση και συγκέντρωση στο Λαύριο. Για να φτάσουμε στο οποιοδήποτε αποτέλεσμα, πρωταρχικός στόχος είναι η καλή προπόνηση».

Ένας από τους κορυφαίους σε απόδοση παίκτες του Πιερικού το περασμένο Σάββατο ήταν ο Θοδωρής Πανάρας ο οποίος ανέφερε: «Ήταν ένας αγώνας που ήμασταν υποχρεωμένοι να τον κερδίσουμε και είχαμε αντίπαλο μια ομάδα που δεν έχει καμία νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Δεν έπρεπε να στραβοπατήσουμε. Ήταν ένα περίεργο παιχνίδι γιατί απέναντί μας είχαμε μία ομάδα με λίγους παίκτες και δυστυχώς σε τέτοιες αναμετρήσεις δεν μπορείς να αποδώσεις όπως πραγματικά θέλεις. Τώρα έχουμε το Λαύριο και πρέπει να είμαστε πολύ αποφασιστικοί, όπως στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, για να μπορέσουμε να κερδίσουμε και να διατηρήσουμε τις ελπίδες για την παραμονή».