Γαλάνης: Πολύ κρίσιμο παιχνίδι

409

Στον Πιερικό/Αρχέλαο, η προσοχή όλων είναι στραμμένη στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Κηφισιά, όπου θα τα δώσουν όλα για να κατακτήσουν το ροζ φύλλο για να απομακρυνθούν από την ζώνη του υποβιβασμού.

Ο προπονητής των Κατερινιωτών Δημήτρης Γαλάνης με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου αναφέρθηκε σε αυτό το ματς: «Παίζουμε με μία νεοφώτιστη ομάδα η οποία όμως έχει τα χαρακτηριστικά ενός έμπειρου συνόλου καθώς αποτελείται από αθλητές οι οποίοι έχουν …φάει με το κουτάλι τις κατηγορίες. Αυτοί μπορούν να κάνουν τη διαφορά σε κάθε ομάδα και είναι οι Μοσχοβίτης, Πετροδημόπουλος, Κολώκας, Σιούτης και Νικητάκης.

Η Κηφισιά έχει αρχές στο παιχνίδι της και προσπαθεί να παίξει πολύ μοντέρνα. Θα είναι ένα παιχνίδι πολύ κρίσιμο και για τις δύο ομάδες και πρέπει να καταβάλουμε μεγάλη προσπάθεια. Το παιχνίδι χρειάζεται διάρκεια και ψυχική ηρεμία. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, καθώς αυτό μας δίνει έξτρα δύναμη και ψυχισμό για τη νίκη».

Στη συνέχεια για το ματς με τη Κηφισιά αναφέρθηκε και ο άμεσος συνεργάτης του Γαλάνη, Χρήστος Ξηρομερίτης. Αναλυτικά: «Πλησιάζουμε προς την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος και έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που είναι στο ίδιο γκρουπ δυναμικότητας με εμάς. Όλη την εβδομάδα δουλεύουμε πάνω στα λάθη που κάναμε με τον Αμύντα και σκοπεύουμε να μην τα επαναλάβουμε το Σάββατο. Η Κηφισιά είναι μια «γεμάτη» ομάδα με έμπειρους αθλητές και κυνηγάει τη νίκη σε όλα τα παιχνίδια.

Η ιδιαιτερότητα της κατηγορίας δεν επιτρέπει εντός έδρας απώλειες και είμαι βέβαιος ότι οι αθλητές μας θα εμφανιστούν με αυτοπεποίθηση και αυτοσυγκέντρωση για την κατάκτηση της νίκης. Δίπλα μας θέλουμε το φίλαθλο κοινό της πόλης για να ενισχύσει τις προσπάθειες μας για το ροζ φύλλο αγώνα».