Γαλάνης: Κρίσιμα όλα τα παιχνίδια

464

Χαρακτήρα πρόωρου τελικού έχει αποκτήσει στον Πιερικό/Αρχέλαο η σαββατιάτικη αναμέτρηση με το Πέραμα. Οι κατερινιώτες παίζουν ένα από τα τελευταία τους χαρτιά για να παραμείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της παραμονής.

Ο κόουτς του Πιερικού Δημήτρης Γαλάνης δήλωσε για το συγκεκριμένο ματς: «Δεν υπάρχουν πια σημαντικά και λιγότερο ή περισσότερο σημαντικά παιχνίδια. Όλα  τα παιχνίδια από την πρώτη μέρα που ήρθα στην ομάδα είναι κρίσιμα. Απλά τώρα πια είμαι λίγο πιο αισιόδοξος και ικανοποιημένος, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα γιατί κάνουμε γενικά αρκετά καλή προπόνηση. Όταν οδεύεις προς ένα στόχο, είναι σημαντικό να προσέχεις στο δρόμο σου. Αυτό σε διδάσκει και σε πλουτίζει».

Ο αρχηγός της ομάδας Κώστας Μπεχλιβάνης ανέφερε με τη σειρά του: «Όπως με όλα τα παιχνίδια στην έδρα μας από δω και πέρα, έτσι και με το Πέραμα δεν έχουμε περιθώρια απωλειών. Το Πέραμα είναι μια απρόβλεπτη ομάδα με έμπειρους παίκτες που μπορεί να φέρει οποιοδήποτε αποτέλεσμα. Σίγουρα θα παρουσιαστεί αλλαγμένο με τον νέο του προπονητή, τον Κώστα Σορώτο. Εμείς όμως θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τυχόν εκπλήξεις στο παιχνίδι τους και με τη βοήθεια του κόσμου ελπίζουμε ότι θα ξαναγυρίσουμε στις επιτυχίες».