Γαλάνης: Κανείς δεν μπορεί να υποτιμήσει κανέναν

459

Μετά την ήττα του περασμένου Σαββάτου από την ΑΕΚ, στον Πιερικό/Αρχέλαο έχουν επικεντρωθεί στην εντός έδρας αναμέτρηση που ακολουθεί με την ΑΕΚ Άργους.

Ο προπονητής των ασπρόμαυρων Δημήτρης Γαλάνης, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου αναφέρθηκε σε αυτό το ματς: «Κανείς δεν μπορεί να υποτιμήσει κανέναν. Η ΑΕΚ Άργους είναι μία ομάδα με αρκετά βαθύ ρόστερ και με παίκτες που έχουν παίξει σε υψηλές κατηγορίες, όπως οι Μάγλος και Παπαντωνίου. Όπως σε όλα τα παιχνίδια, έτσι και σε αυτό, περιμένουμε τον κόσμο μας να κατακλύσει και πάλι το κλειστό γυμναστήριο της Κατερίνης».

Μποχωρίδης: Πάση θυσία νίκη

Στη συνέχεια δηλώσεις έκανε και ο καλαθοσφαιριστής των Κατερινιωτών, Νίκος Μποχωρίδης: «Προερχόμαστε από ένα εκτός έδρας δύσκολο παιχνίδι στο οποίο δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό για να το κερδίσουμε, παρά τις αντίξοες συνθήκες που αντιμετωπίσαμε. Τώρα φιλοξενούμε το Άργος και το θεωρούμε, επίσης, ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, που πρέπει πάση θυσία να το κερδίσουμε, πράγμα για το οποίο είμαι αισιόδοξος».

Σταμπουλής: Να το ευχαριστηθεί ο κόσμος

Με τη σειρά του ο Γιάννης Σταμπουλής ανέφερε: «Μετά την καλή εμφάνιση το περασμένο Σάββατο με την ΑΕΚ που δυστυχώς δεν πήραμε το παιχνίδι, συνεχίζουμε με το Άργος και θα προσπαθήσουμε όλοι για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα που θέλουμε στην ομάδα. Περιμένουμε να γίνει και πάλι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι που θα ευχαριστηθεί ο κόσμος που είναι πάντα δίπλα μας».