Γαλάνης: Κάθε νίκη μπαίνει στο σακούλι

440

Ζωντανός στη διεκδίκηση της παραμονής παρέμεινε ο Πιερικός/Αρχέλαος μετά την εντός έδρας νίκη του Σαββάτου επί της ΑΕΚ Άργους. Οι Κατερινιώτες κατάφεραν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να κατακτήσουν το ροζ φύλλο.

Ο προπονητής των ασπρόμαυρων Δημήτρης Γαλάνης, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου αναφέρθηκε σε αυτό το ματς: «Κάθε νίκη μπαίνει στο σακούλι και αυτή δεν ήταν εύκολη, γιατί το Άργος αγωνίζεται με συνέπεια και  αξιοπρέπεια. Όπως και ούτε πρόκειται να υπάρξει εύκολη. Εμείς είχαμε κάποιους τραυματισμούς όλη την εβδομάδα και δεν κάναμε καλή προπόνηση. Προχωράμε γιατί έχει πολύ δρόμο ακόμη».

Με τη σειρά του ο Κώστας Μπεχλιβάνης δήλωσε: «Ήταν ένα επικίνδυνο παιχνίδι άσχετα με τη θέση του αντιπάλου. Δεν ήμασταν καλοί αλλά σε αυτό έπαιξε ρόλο και το Άργος που αγωνίστηκε για μεγάλο διάστημα με τέσσερις κοντούς. Επίσης, πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί σε άμυνες ζώνης. Τέλος, η ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος ήταν φανταστική και θα τον χρειαστούμε και στη συνέχεια».