Γαλάνης: Δικαιούμασταν τη νίκη

453

Η ήττα του Πιερικού/Αρχέλαου το περασμένο Σάββατο από τον Απόλλωνα Πατρών ήταν η τέταρτη συνεχόμενη, με αποτέλεσμα ο σύλλογος της Κατερίνης να έχει κολλήσει κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ο κόουτς της ομάδας Δημήτρης Γαλάνης με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, αναφέρθηκε στο ματς με τους Πατρινούς. Αναλυτικά: «Για μια ακόμη φορά ήμασταν πολύ καλοί και ανταγωνιστικοί και σε όλο το διάστημα του αγώνα. Δικαιούμασταν τη νίκη, αλλά μικρές λεπτομέρειες μας τη στέρησαν. Δεν πτοούμαστε όμως. Έχουμε ένα παιχνίδι με τον πρώτο το Σάββατο, τον Πανελευσινιακό, τον οποίο σεβόμαστε απόλυτα και πρέπει να προετοιμαστούμε όλη τη βδομάδα πολύ καλά για να το αντιμετωπίσουμε. Τέλος, πάλι επισημαίνω τα οικονομικά προβλήματα της κατηγορίας τα οποία είναι πιο έντονα στις ομάδες της επαρχίας. Κάντε κάτι γρήγορα».

Ο αρχηγός της ομάδας Κώστας Μπεχλιβάνης δήλωσε με τη σειρά του: «Για άλλη μια φορά είχαμε μια πολύ καλή εμφάνιση σε μια πολύ δύσκολη έδρα, ίσως τη δυσκολότερη του πρωταθλήματος άλλα στις λεπτομέρειες δε πήραμε το αποτέλεσμα που θα θέλαμε. Από αύριο ξεχνάμε αυτόν τον αγώνα και ξεκινάμε την προετοιμασία για τον επόμενο, που είναι πολύ δύσκολος,  όσο και κρίσιμος. Ελπίζω ο κόσμος μας να γεμίσει το γήπεδο και με τη βοήθειά του να πάρουμε τους δύο βαθμούς που τόσο έχουμε ανάγκη».