Γαλάνης: Δεν υπάρχει χρόνος να λιγοψυχούμε

423

Ο Πιερικός/Αρχέλαος αν και πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση επί του Λαυρίου, στο τέλος δεν ήταν αυτός που κατέκτησε το ροζ φύλλο. Κάποια λάθη στα τελευταία λεπτά τους στέρησαν την ευκαιρία να κατακτήσουν μία νίκη που θα τους απομάκρυνε από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ο προπονητής του Πιερικού/Αρχέλαου Δημήτρης Γαλάνης έκανε δηλώσεις γι’ αυτό το ματς στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: «Ήμασταν πάρα πολύ καλοί για τριάντα πέντε λεπτά, αλλά ένα παιχνίδι διαρκεί σαράντα. Κρατάμε την εμφάνιση, ξέρουμε τα λάθη μας, αλλά δεν υπάρχει χρόνος να λιγοψυχούμε. Μας περιμένει ένα σημαντικό παιχνίδι με μια πολύ καλή ομάδα, τη Λευκάδα».

Μαρμαρινός: Ήμασταν ανταγωνιστικοί

Ο βασικός σέντερ των ασπρόμαυρων, Δημήτρης Μαρμαρινός δήλωσε με τη σειρά του: «Στον αγώνα μας με το Λαύριο ήμασταν ανταγωνιστικοί και προσπαθήσαμε δυνατά. Το παιχνίδι το ελέγχαμε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, αλλά τη στιγμή που έπρεπε να κάνουμε το κάτι παραπάνω για να κερδίσουμε σε αυτή την αναμέτρηση, δεν τα καταφέραμε και δεν μπορέσαμε να ανταποκριθούμε απέναντι στη μεγαλύτερη πίεση που μας άσκησαν οι παίκτες του Λαυρίου».