Γαλάνης: Ήρεμοι και αποφασισμένοι

562

Πανέτοιμοι για να υποδεχτούν το Σάββατο την ΑΕΚ είναι στον Πιερικό/Αρχέλαο. Οι ασπρόμαυροι θα διεκδικήσουν τη νίκη που θα τους διατηρήσει ζωντανούς στο «κυνήγι» της παραμονής. Ο κόουτς της ομάδας Δημήτρης Γαλάνης δήλωσε για αυτό το ματς: «Όταν η ΑΕΚ παίζει στη Κατερίνη σίγουρα είναι γεγονός. Το παιχνίδι έχει σημασία και για τις δυο ομάδες. Εμείς πρέπει να είμαστε ήρεμοι και αποφασισμένοι για ένα καλό παιχνίδι. Ο κάθε άνθρωπος κάνει τις επιλογές του και δεν πρέπει παθητικά να δέχεται τη μοίρα του».

Ο άμεσος συνεργάτης του Χρήστος Ξηρομερίτης ανέφερε με τη σειρά του: «Βρισκόμαστε σε μια πολύ κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, όπου οι ευκαιρίες αλλά και τα περιθώρια για λάθος είναι πολύ περιορισμένα. Μπροστά μας έχουμε ένα παιχνίδι απέναντι -ίσως- στην πιο βαριά φανέλα της ιστορίας αυτής της κατηγορίας. Το όνομα της ΑΕΚ δίνει κίνητρό σε κάθε ομάδα και σε αυτή τη φάση βρισκόμαστε και εμείς. Είμαι βέβαιος ότι ο όνομα του αντιπάλου και η σημασία του  παιχνιδιού στη μάχη που δίνουμε από την αρχή της χρονιάς, θα είναι τα κύρια στοιχεία για τη συμπαράσταση των φίλων της ομάδας το προσεχές Σάββατο».

Ο καλαθοσφαιριστής και αρχηγός των κατερινιωτών Κώστας Μπεχλιβάνης σχολίασε: «Είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας για μας, όπως όλοι από δω και πέρα. Η ΑΕΚ έχει πολλούς και .έμπειρους παίκτες και ένα πολύ ισχυρό κίνητρο. Σίγουρα θα είναι ένας αγώνας που ο νικητής θα έχει πολλά οφέλη. Εμείς περιμένουμε τη στήριξη του κόσμου μας στην κρίσιμη αυτή καμπή του πρωταθλήματος».